Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Transfer surprinzător din Casa Liga 1! Universitatea Craiova l-a cedat la Torino pe Alexandru Capac

CS Universitatea Craiova Publicat de Emanoil Ursache pe 15 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20431346/2/245362419-408743880622066-947665790826663908-n.jpg

Formaţia din Serie A Torino l-a transferat pe Alexandru Capac, fotbalist cu profil ofensiv în vârstă de 16 ani, de la Universitatea Craiova, potrivit site-ului www.telekomsport.ro.

Jucătorul va evolua pentru început la echipa U17 a torinezilor. În funcţie de prestaţiile sale, antrenorul Ivan Jurić va decide dacă îi va oferi debutul în Serie A şi, eventual, câte şanse îi va acorda tânărului român.

Alexandru Capac nu a apucat nici măcar să debuteze în Casa Liga 1. El a fost remarcat de Torino direct din Liga 3, unde a reuşit să marcheze mai multe goluri importante.

Italienii sunt concentraţi să găsească talente noi pentru echipă, motiv pentru care l-au adus şi pe Matous Krulich, un atacant central ceh în vârstă de 16 ani.

Universitatea Craiova a devenit atractivă pentru echipele din străinătate. Mihai Rotaru a încasat 6,5 milioane de euro de la Galatasaray pentru Alexandru Cicâldău şi 9,1 milioane de euro de la Parma pentru Valentin Mihăilă. Cel din urmă a prezis că Vladimir Screciu va fi următorul transfer în afara graniţelor, pe bani mulţi, al oltenilor. 

”Următorul jucator care va pleca de la Universitatea Craiova? Din ce am văzut în ultima perioadă, mi-a plăcut foarte mult cum a jucat Screciu, pe postul de fundaş central, cum îl ştiam eu de când eram copil, de când am jucat cu el.

Îmi plăcea foarte mult cum juca fundaş central şi vad că domnul Reghecampf l-a băgat fundaş central şi îmi place, deci sper la o replecare a lui Screciu în străinătate.”, a fost previziunea lui Valentin Mihăilă, fotbalist vândut de Universitatea Craiova la Parma pentru 9,1 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri