Ultima oră
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX

Transferul a picat! Wilfried Kanon nu mai semnează cu CFR Cluj

CFR Cluj Publicat pe 24 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20441253/1/cfr-2021.jpg

Fundaşul pentru care CFR Cluj a insistat, Wilfried Kanon (28 de ani), nu mai semnează! Deşi campioana României şi ivorianul puneau la punct ultimele detalii, totul s-a schimbat la 180 de grade în urma vizitei medicale a apărătorului. Acestuia i-au fost descoperite anumite probleme.

Astfel, în urma celor aflate după control, CFR Cluj a decis să anuleze orice negociere, conform ProSport. În timp, el a lipsit mai multe zile de pe teren în trecut, tot din cauza anumitor probleme de ordin medical. În perioada în care era la ADO Den Haag de exemplu, a adunat nu mai puţin de un an de inactivitate.

Cotat la 1.5 milioane de euro, Kanon e deţinut de egiptenii de la Pyramids FC, dar în ultimul sezon a fost împrumutat la Al Gharafa, în Qatar, unde a jucat doar şapte meciuri şi a înscris un gol. Înalt de 1.90 metri, Kanon va primi un salariu de 15.000 de euro lunar, o sumă mare pentru standardele din Casa Liga 1.

Convocat de 52 de ori în naţionala Coastei de Fildeş, pentru care a marcat trei goluri, Kanon a mai jucat în România între 2012 şi 2013, pentru Gloria Bistriţa şi FC Braşov. Apoi a plecat în Olanda, la ADO Den Haag, unde a stat până în 2019, când a făcut pasul spre Pyramids.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele