Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Transferul anului în fotbalul românesc! Dennis Man, coleg cu Zlatan Ibrahimovic la AC Milan. Cum se poate realiza mutarea

Serie A Publicat de Emanoil Ursache pe 11 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20110955/1/3028074-62117208-2560-1440.jpg

Credit foto: Eurosport

Chiar dacă nu a strălucit în meciul pierdut de Parma, pe teren propriu cu 1-3 în faţa lui AC Milan, Dennis Man poate fi protagonistul unui transfer surprinzător, chiar la ultima adversară a sa din Serie A.

Calciomercatonews.com notează că Dennis Man reprezintă ”un potenţial candidat de pe lista 'diavolilor' în perioada de transferuri din iarnă".

De asemenea, sursa citată mai precizează că ”diavolii” ar fi interesaţi să îşi întărească flancul drept al ofensivei, fix unde evoluează fostul fotbalist de la FCSB: ”Vor întăriri pe flancul drept al atacului în jurul sumei de 10-15 milioane de euro. AC Milan ar putea aduce acasă un talent.”.

Până acum, Dennis Man a reuşit să înscrie un gol cu Benevento şi să îi ofere o pasă de gol chiar lui Valentin Mihăilă cu AS Roma. Internaţionalul român a adunat 11 apariţii, în actuala stagiune din Serie A, în tricoul Parmei.

"Dennis Man, născut în 1998, este unul dintre starurile venite din fotbalul din estul Europei şi mai are contract cu Parma până în 2025. Krause (n.r. - patronul Parmei) vrea să-l păstreze pe atacantul tânăr, dar, în cazul unei retrogradări, va fi dificil să-l ţină, ţinând cont de calităţile pe care le are la o vârstă atât de fragedă.", mai arată sursa citată.

Dacă se va realiza transferul, Man ar deveni al cincilea român din istoria lui AC Milan, după Florin Răducioiu, Cosmin Contra, Cristian Daminuţă şi Ciprian Tătăruşanu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele