Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice

Transferul carierei: a plecat liber de la Dinamo şi e aproape să semneze cu Genoa!

Fotbal Internațional Publicat pe 23 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20257638/1/am1.jpg


Aleksandr Mitrovic (18 ani), jucător plecat liber de contract de la Dinamo, e foarte aproape să semneze cu italienii de la Genoa, după cum anunţă presa din Italia.
 
Tânărul goalkeeper a avut mai multe oferte din fotbalul românesc, dar a preferat să meargă şi să dea probe în Italia, iar conform dezvăluirilor celor de la tuttomercatoweb.com a făcut destul pentru a impresiona staff-ul celor de la Genoa, club la care a apărat, în trecut, şi Ionuţ Radu. Înalt de 1.91 metri, Mitrovic are calităţi incontestabile pentru vârsta sa, iar "Grifonul" e aproape să câştige lupta cu echipe din Germania pentru a-şi asigura serviciile goalkeeper-ului pe care Dinamo nu l-a plătit şi l-a pierdut liber.
 
"Am fost contactat de mai multe echipe din Liga 1. Am fost contactat de FCSB, FC Voluntari, Academica Clinceni şi Concordia Chiajna. Eu însă îmi doresc să merg să joc afară şi o să merg în Italia în probe. Iau în calcul toate echipele, nu e 100% că voi merge în străinătate. O să merg unde îmi este mie cel mai bine. E posibil să rămân şi în Liga 1! Eu probabil nu cred că aş accepta să merg la FCSB! Nu vreau să merg acolo, sunt dinamovist", spunea Mitrovic, în aprilie, când pleca din Ştefan cel Mare.
 
Fiul lui Slavişa Mitrovic, fost atacant al lui FC Naţional, Aleksandr Mitrovic e considerat un portar talentat, de viitor, dar asta nu i-a împiedicat pe oamenii din conducerea lui Dinamo să-l lase să plece liber de contract. După ce a fost rezervă în ultimele meciuri din sezonul trecut din Casa Liga 1 şi a apucat să debuteze în partida amicală cu Dinamo Kiev (0-3), Mitrovic nu a mai fost plătit, iar în scurt timp şi-a încheiat conturile cu echipa din Ştefan cel Mare.
 
1.300 de euro pe lună era salariul pe care Mitrovic îl încasa de la Dinamo înainte să-şi depună actele pentru a deveni liber de contract.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri