Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Transferul de trei milioane de euro al lui Maxim nu mai e de actualitate. Beşiktaş renunţă la român!

Stranieri Publicat pe 23 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20257379/1/eydkopixmagmodd.jpg


Alexandru Maxim (30 de ani) are şanse infime să mai ajungă la Beşiktaş Istanbul, campioana Turciei care-l urmăreşte de mai multe luni. Presa din Ţara Semilunii scrie că Sergen Yalcin, antrenorul lui Beşiktaş, a fost anunţat de conducere că mijlocaşul român nu mai este un nume interesant pentru această perioadă de mercato.
 
După un sezon foarte bun la Gaziantep, în care a marcat 16 goluri şi a oferit trei pase decisvie în 43 de meciuri jucate, internaţionalul român a intrat pe radarul lui Beşiktaş încă din finalul sezonului trecut, când echipa nu câştigase încă titlul de campioană. Sergen Yalcin e cel care l-a dorit insistent, dar, după ultimele calcule, mutarea a picat.
 
Site-ul olaymedya.com notează că oamenii din condcerea lui Beşiktaş au avut o întâlnire la începutul acestei săptămâni, una în care, în ciuda insistenţelor lui Yalcin, başkanii i-au transmis acestuia că nu vor plăti cele trei milioane de euro cerute de Gaziantep pentru a-l trimite pe Maxim la Istanbul. După acest anunţ, Maxim va începe pregătirile de vară alături de Gaziantep, echipă cu care mai are contract până în vara anului viitor.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele