Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Transferul după care Becali tânjeşte se poate face în ianuarie! Agentul a confirmat

FCSB Publicat pe 23 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19562501/1/rps8209.jpg

Gigi Becali îşi poate vedea visul îndeplinit, cu privire la transferul lui Florinel Coman pentru zeci de milioane de euro. Potrivit lui Giovanni Becali, americanii despre care s-a tot vorbit că sunt interesaţi de el, încă îl analizează pe Mbappe de România. Tranzacţia se poate face în ianuarie.

Până atunci, mijlocaşul FCSB-ului trebuie să dea un randament cât mai bun, pentru a putea să plece în sfârşit din Casa Liga 1. ”Abia în luna ianuarie vom putea discuta clar despre transferul lui Florinel Coman. Nu e prima oară când americanii sunt interesaţi de el, dar în acest moment nu putem vorbi de un transfer. Aşteptăm”, a spus Giovanni Becali, pentru Fanatik.

Declaraţia fostului agent a fost confirmată de presa din SUA:

Poreclit Mbappe după starul francezilor, Kylian Mbappe, Coman are o abilitate de dribling fantastică. Jucător de picior drept, Coman joacă pe postul de aripă stânga. Din toamna trecută, de când New York City a pus ochii pe el, Coman a debutat la echipa de seniori a României”, au scris americanii.

Coman, aproape să revină pe teren 

Florinel Coman ar putea să revină în echipa FCSB-ului peste aproximativ două săptămâni. Mijlocaşul s-a ales cu o entorză în meciul din Europa League cu Backa Topola şi a stat ceva timp departe de teren. Pauza se va prelungi, dar se pare că Florinel Coman nu mai are mult şi revine.

În săptămâna următoare, fotbalistul ar urma să se întoarcă la programul normal, se va antrena sub comanda lui Toni Petrea şi se va pregăti să intre în meciuri. Dacă programul şi pregătirea vor decurge conform planului, atunci Coman va juca în partida cu Chindia Târgovişte.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele