Ultima oră
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus

Transferul făcut de Sheriff Tiraspol, pentru duelurile cu Real Madrid şi Inter, din grupele Ligii Campionilor

Champions League Publicat pe 30 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20378259/1/sheriff-tiraspol.jpg

Jasur Yakhshiboev (24 de ani), extremă din Uzbekistan, a semnat cu Sheriff Tiraspol. Moldovenii au reuşit să îl aducă pe Yakhshiboev din Polonia, de la Legia Varşovia, pe perioadă determinată de timp, sub formă de împrumut, până la finalul sezonului în curs.

Yakhshiboev a fost transferat de Legia la începutul anului, din ţara natală, de la Pakhtakor Tashkent, dar a prins pentru polonezi doar un meci pentru prima echipă şi trei pentru echipa a doua.

Sheriff Tiraspol este prima echipă din Moldova care se califică în faza grupelor Ligii Campionilor. Echipa pregătită de Yuriy Vernydub a trecut de Dinamo Zagreb, în play-off, după un succes cu scorul de 3-0 pe teren propriu, iar în a doua confruntare, vecinii de peste Prut au făcut un joc perfect din punct de vedere tactic şi au rezistat asediului ofensiv al croaţilor, care nu au reuşit nici de această dată să marchze, scorul final fiind 0-0.

Moldovenii sunt în aceeaşi grupă cu Inter, Real Madrid şi Şahtior Doneţk.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri