Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Transferul lui Chindriş este în impas. Care este cauza

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 6 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/19443351/1/rps2544.jpg

Andrei Chindriş, 21 de ani, a plecat de la FC Botoşani în Belgia, la Mouscron, club care a plătit 700.000 de euro în schimbul său.

Dorit de mai multe cluburi din Europa, dar şi de FCSB înainte de pandemie, Chindriş ia drumul Belgiei. Conform gsp.ro, Mouscron va trimite în conturile lui Valeriu Iftime suma de 700.000 de euro, iar Chindriş va fi coleg în Belgia cu Harlem Gnohere şi Virgil Postolachi, vârful pe care FRF vrea să-l naturalizeze cât mai repede.

Se pare că belgienii nu au virat banii, deoarece fundaşul nu a semnat, fiind la lotul de tineret. Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani este optimist şi crede că mutarea se va perfecta în foarte scurt timp.

"Jucătorul nu a semnat, el este la lotul naţional acum. Din acest motiv, lucrurile sunt puţin îngheţate pentru câteva zile, după care cred că va pleca acolo.

Cererea nostră a fost acceptată în cele din urmă, dar nu am semnat nimic. Nu e semnat nimic între noi şi club, nici Andrei nu a semnat contractul lui. Dar are un contract bun acolo, l-a negociat", a declarat Iftime, la Pro X.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele