Ultima oră
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!
Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!” Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!”

Transferul lui Facundo Ferreyra la CFR a căzut definitiv. ”Situaţia s-a schimbat, impresarul a schimbat condiţiile de la început”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 13 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20428583/1/ff.jpg

Facundo Ferreyra (30 de ani) nu va mai semna cu CFR Cluj, deşi totul părea doar o chestiune de timp până ca atacantul să fie prezentat oficial la campioana României.

Argentinianul a ajuns la Cluj-Napoca şi a efectuat vizita medicală, dar totul a căzut din cauza comisioanelor cerute de impresari. Fanatik scrie că ardelenii ar fi trebuit să achite aproximativ 400.000 de euro şi astfel totul a căzut.

Informaţia a fost confirmată şi de către directorul sportiv al campioanei, Bogdan Mara, care a declarat că situaţia s-a schimbat din mers, iar aducerea atacantului nu s-a mai putut realiza.

„Lucrurile n-au mers mai departe cu Facundo. Situaţia s-a schimbat, impresarul a schimbat condiţiile de la început şi ulterior s-a ajuns la alte discuţii, alte sume şi alte probleme”, a spus Mara, pentru Gazeta Sporturilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele