Ultima oră
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României

Transferul lui Man la Fenerbahce are şanse mici. Turcii nu pot plăti banii ceruţi de Becali

FCSB Publicat pe 20 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19903432/1/dennis-man-1.jpg

Dennis Man este în atenţia lui Fenerbahce! Acesta este anunţul făcut în presa din Turcia, în privinţa mijlocaşului de la FCSB. Unul din jucătorii pe care Gigi Becali vrea să obţină multe milioane de euro poate face trecerea în Turcia, pentru că, se pare, lucrurile sunt cât se poate de serioase.

UPDATE: Pare că Dennis Man va continua şi după această iarnă la FCSB, dacă ne luăm după declaraţiile făcute de fostul impresar, Victor Becali. Se pare că ultima echipă care a intrat serios în cursa pentru transferul mijlocaşului, Fenerbahce, nu îi poate satisface pretenţiile financiare ale patronului de la FCSB, Gigi Becali.

Fenerbahce nu poate plăti suma asta. Este perioada de transferuri de iarnă, în care este foarte greu. Apoi este şi pandemia, s-a devalorizat lira, este o mare problemă. S-au pus nişte restricţii în Turcia, un fel de fair-play financiar, aşa că ei iau jucători împrumut. 

Sunt cluburi care întreabă de Man, dar nu înseamnă că toţi care întreabă de el şi-l pot permite. Este un jucător urmărit, cu siguranţă. Până la urmă, e golgheterul Ligii 1, cu 13 goluri. Sigur că atrage atenţia multor cluburi, dar în iarnă este destul de greu (să se realizeze transferul)”, a declarat Becali pentru GSP.


Mai multe publicaţii din Turcia anunţă că oamenii din conducerea lui Fenerbahce fac toate demersurile interne în privinţa transferului. Au convocat o şedinţă de urgenţă, în care ar urma să se discute termenii financiari cu privire la oferta către FCSB, dar şi salariul cu care să-l convingă pe Dennis Man să plece din Casa Liga 1.

Man a ratat transferul la Parma

Dennis Man era dorit de Parma, iar fanii au luat cu asalt site-urile de socializare. Aceştia cereau ca transferul mijlocaşului de la FCSB să se facă repede, pentru că echipa ar avea nevoie de el.

Parma are însă alte planuri, iar aducerea lui Dennis Man nu mai reprezintă un obiectiv clar. Marcello Carli, directorul sportiv al clubului, a afirmat că sunt şanse foarte mici ca la echipă să mai sosească cineva. Dacă până duminică nu va mai fi anunţat nimeni, atunci lotul acesta va rămâne.

Parma îl va transfera în cele din urmă pe Vasilis Zagaritis, de la Panathinaikos. Mutarea a fost recunoscută şi de antrenorul elenilor, Ladislau Boloni. Astfel, cum Zagaritis evolează pe acelaşi post cu Man, aducerea românului a picat definitiv.

Sunt trist că pleacă. Căutam un mod de a-l convinge să rămână la echipă, dar a ales alt drum. Îi respect decizia, chiar dacă nu sunt de acord cu ea. Înţeleg că are în vedere interesul imediat, dar cred că trebuia să facă mai multe pentru club. Îi doresc mult succes, dar nu sunt mulţumit de cum s-a comportat. Eu apăr interesele clubului”, a declarat Boloni.

Clubul Parma, la care este legitimat Valentin Mihăilă, a anunţat, joi, că la conducerea tehnică a echipei a revenit Roberto D’Aversa. Roberto D’Aversa a mai antrenat Parma în perioada 2016-august 2020.

El îi succede la Parma lui Fabio Liverani, care a fost demis din cauza rezultatelor slabe.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele