Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Transferul lui Moruţan, 'opera' lui Giovanni Becali. Sabău: "E foarte greu să te vadă echipe importante, dar vine Giovanni şi îşi pune obrazul" EXCLUSIV

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 31 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20329751/1/rps9543.jpg

Olimpiu Moruţan prinde un transfer neaşteptat la Galatasaray, având în vedere forma slabă din acest debut de sezon! Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani este aşteptat la Istanbul pentru a semna un contract pe cinci ani. FCSB va primi 10 milioane de euro pentru acest transfer. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, Ioan Ovidiu Sabău a declarat că impresarul Ioan Becali are principalul merit pentru această mutare.

Jurnalistul italian Nicolo Schira a anunţat că FCSB şi Galatasaray au semnat documentele de transfer. Olimpiu Moruţan este aşteptat la Istanbul în zilele următoare, pentru a semnat un contract până în vara anului 2026.

Galatasaray, vicecampioana Turciei, este la al doilea transfer din Liga 1 în această vară, după ce l-a adus pe mijlocaşul Alexandru Cicâldău (24 de ani) de la Universitatea Craiova, pentru 6,5 milioane de euro.

Olimpiu Moruţan, cotat de Transfermarkt la 2,8 milioane de euro, a impresionat în sezonul trecut la FCSB, reuşind 8 goluri şi 15 pase decisive.

"E clar, vorbim aici de influenţa lui Giovanni (Becali), care are relaţii peste tot, acei oameni au încredere în el. Aşa se explică transferul lui Moruţan. E o investiţie făcută într-un jucător foarte talentat, tânăr. Acum rămâne să confirme, pentru că deschizi uşa şi altor jucători tineri români. E foarte greu să transferi jucători din Liga 1. Nu ai rezultate europene, mulţi jucători nu joacă la echipa naţională, nu eşti calificat la turnee final, nu ajungi în grupe de Europa League. E foarte greu să te vadă echipe importante, dar vine Giovanni şi îşi pune obrazul. I-a transferat şi pe Man şi Mihăilă la Parma. Dar nu merge numai pe relaţii.

Moruţan va trebui să-şi câştige respectul coechipierilor, pentru că nu este un jucător cunoscut. Ce ştie lumea despre FCSB? N-ai jucat în cupele europene. Acolo este concurenţă, au nevoie de valori, au nevoie să câştige. Te impui dacă îţi ajuţi echipa, dacă nu, nu te respectă. Un jucător talentat, tânăr, poate să crească într-o echipă precum Galatasaray.

Moruţan a avut momente când a avut evoluţii foarte bune, dar nu prea juca. Este un jucător foarte talentat, care are nevoie să i se dea încredere", a spus Ioan Ovidiu Sabău, în cadrul emisiunii 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20329751/2/sabau.png

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele