Ultima oră
"Ne-a lăsat un gust amar. Trebuie să schimbăm ceva la mentalitate". Concluziile lui Ghiţă şi Aioani la finalul experienţei olimpice
"Ne-a lăsat un gust amar. Trebuie să schimbăm ceva la mentalitate". Concluziile lui Ghiţă şi Aioani la finalul experienţei olimpice
"Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo "Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo
JO 2020, Tir cu Arcul |  Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual JO 2020, Tir cu Arcul | Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală

Transferul lui Nicolae Stanciu la Galatasaray a picat definitiv! Preşedintele cehilor a recunoscut că negocierile au eşuat din cauza impresarilor

Stranieri Publicat pe joi, 12:53
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20307441/1/stanciu.jpg

Transferul lui Nicolae Stanciu a picat definitiv! Potrivit preşedintelui Slaviei Praga, Jaroslav Tvrdik, mijlocaşul nu va mai ajunge la Galatasaray şi va continua în Cehia. Conducătorul a dat vina pe impresari pentru cele întâmplate.

Se pare că oamenii care discută în numele lui Stanciu l-au anunţat pe Tvrdik că mutarea se va face pentru 8 milioane de euro, iar lucrurile nu au stat deloc aşa. Dacă ar fi ştiut din prima despre faptul că cerinţele financiare nu vor fi îndeplinite, preşedintele Slaviei nu ar fi demarat niciodată discuţiile.

Am decis ca Nicolae Stanciu să rămână. Îmi pare rău pentru cum s-au derulat tratativele. Ne-au spus că transferul se va realiza pentru opt milioane de euro. Dacă nu ne-ar fi zis acest lucru, nici nu am fi început negocierile”, a transmis preşedintele cehilor.

 După ce turcii au acceptat pretenţiile financiare ale echipei din capitala Cehiei, adică 6,5 milioane de euro, Slavia s-a răzgândit şi a anunţat că nu mai e dispusă să-şi vândă vedeta echipei.

6,5 milioane de euro pentru Slavia şi 1,3 milioane de euro / an pentru Stanciu. Aceasta era reţeta cu care Galata devenise convinsă că-l va transfera pe internaţionalul român. Dar, surpriză, cehii s-au răzgândit, iar Slavia a transmis că nu vrea să-l mai vândă.

Pentru jurnaliştii din Ţara Semilunii, aceasta nu e decât o strategie prin care să mai mărească preţul de transfer, mai ales că Stanciu a transmis clar că ar vrea ca viitorul său să fie legat de gruparea "cim bom".

Mai mult, susţin turcii, Slavia i-ar fi propus lui Stanciu un nou contract, actualul urmând să expire la finalul stagiunii 2022/2023. Se pare că lucrurile chiar aşa stau.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele