Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Transferul lui Nicolae Stanciu la Galatasaray a picat definitiv! Preşedintele cehilor a recunoscut că negocierile au eşuat din cauza impresarilor

Stranieri Publicat pe 22 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20307441/1/stanciu.jpg

Transferul lui Nicolae Stanciu a picat definitiv! Potrivit preşedintelui Slaviei Praga, Jaroslav Tvrdik, mijlocaşul nu va mai ajunge la Galatasaray şi va continua în Cehia. Conducătorul a dat vina pe impresari pentru cele întâmplate.

Se pare că oamenii care discută în numele lui Stanciu l-au anunţat pe Tvrdik că mutarea se va face pentru 8 milioane de euro, iar lucrurile nu au stat deloc aşa. Dacă ar fi ştiut din prima despre faptul că cerinţele financiare nu vor fi îndeplinite, preşedintele Slaviei nu ar fi demarat niciodată discuţiile.

Am decis ca Nicolae Stanciu să rămână. Îmi pare rău pentru cum s-au derulat tratativele. Ne-au spus că transferul se va realiza pentru opt milioane de euro. Dacă nu ne-ar fi zis acest lucru, nici nu am fi început negocierile”, a transmis preşedintele cehilor.

 După ce turcii au acceptat pretenţiile financiare ale echipei din capitala Cehiei, adică 6,5 milioane de euro, Slavia s-a răzgândit şi a anunţat că nu mai e dispusă să-şi vândă vedeta echipei.

6,5 milioane de euro pentru Slavia şi 1,3 milioane de euro / an pentru Stanciu. Aceasta era reţeta cu care Galata devenise convinsă că-l va transfera pe internaţionalul român. Dar, surpriză, cehii s-au răzgândit, iar Slavia a transmis că nu vrea să-l mai vândă.

Pentru jurnaliştii din Ţara Semilunii, aceasta nu e decât o strategie prin care să mai mărească preţul de transfer, mai ales că Stanciu a transmis clar că ar vrea ca viitorul său să fie legat de gruparea "cim bom".

Mai mult, susţin turcii, Slavia i-ar fi propus lui Stanciu un nou contract, actualul urmând să expire la finalul stagiunii 2022/2023. Se pare că lucrurile chiar aşa stau.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele