Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Transferul lui Vâlceanu la Gaz Metan Mediaş a generat uimire, printre noii colegi. ”L-am văzut în vestiar şi nici nu l-am recunoscut”

Gaz Metan Mediaș Publicat de Daian Cutu pe 12 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20242929/1/val.jpg

Transfer surprinzător în Casa Liga 1! Octavian Vâlceanu a semnat cu Gaz Metan Mediaş şi astfel o lasă pe Academica Clinceni, formaţie ce a terminat pe locul 5 în play-off, pentru una de play-out.

Cei de la playsport.ro scriu că pe lângă Vâlceanu, de la Clinceni va mai ajunge la Mediaş şi fundaşul lateral Mihai Dobrescu. Ambii semnând liberi de contract.

Transferul lui Vâlceanu a generat uimire în vestiarul ardelenilor. Chamed a scris pe o reţea de socializare că nu şi-a recunoscut noul coleg.

„În dimineaţa asta (n.r. - pe 10 iunie) l-am văzut în vestiar şi nici nu l-am recunoscut cu capul ras, acum aflu cine era”, a scris Naser Chamed, pe pagina sa de Twitter.

Curtat de FCSB

Octavian Vâlceanu, portarul Academicii Clinceni şi unul dintre cei mai buni pe postul său din Casa Liga 1, a fost trecut pe banca de rezerve de câteva etape, iar acum s-ar fi aflat motivul real pentru această decizie suprinzătoare luată de Ilie Poenaru. De ce ar fi fost preferat, în locul lui Vâlceanu, Andrei Ureche. Motivul a fost legat de faptul că portarul ar fi avut o înţelegere cu FCSB, conform Fanatik. În cele din urmă nu s-a concretizast nimic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri