Ultima oră
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează!
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

Transferuri pe bandă rulantă la Rapid! 'Alb-vişiniii' au adus un mijlocaş din Liga 1

Rapid Publicat de Andrei Ionascu pe 6 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19855991/3/uta-dinamo.jpg

Rapid Bucureşti a anunţat transferul mijlocaşului Octavian Ursu (26 de ani) de la UTA Arad. Este al cincilea transfer al iernii la Rapid, după Bogdan Barbu, Emmanuel Ernest, Alex Ioniţă şi Horaţiu Moldovan.

Ursu a evoluat în 11 meciuri pentru UTA Arad în acest sezon, reuşind să marcheze o dată, împotriva echipei lui Daniel Pancu, Politehnica Iaşi.

Mijlocaşul de bandă a semnat un contract pe un an şi jumătate cu Rapid, ocupanta locului 3 în Liga a 2-a.

„Mă bucur că am ajuns la Rapid, o echipă cu suporteri minunaţi, un brand în România, îmi doresc ca evoluţiile mele să fie apreciate, iar la finalul sezonului să ne bucurăm împreună de o promovare. Suporterii Rapidului au fost un factor important, aceştia nu mai au nevoie de nicio prezentare, şi îi aştept pe stadion cu mare drag, să ne cunoaştem. Îmi doresc să joc, am nevoie de continuitate, îmi doresc să marchez, iar prin evoluţiile mele să aduc un plus echipei”, a declarat Ursu pentru fcrapid.ro.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19855991/1/ursu-scaled.jpg

Octavian Ursu a început fotbalul la Ardealul Cluj, după care a jucat la juniorii lui „U” Cluj, unde a şi debutat în fotbalul mare, trecând apoi pe la Unirea Slobozia, ACS Berceni, CS Mioveni, ASA Târgu Mureş, Olimpia Satu Mare şi ASU Poli Timişoara, iar din vara lui 2019, Octavian a jucat pentru UTA Arad, formaţie cu care a reuşit promovarea în prima ligă.

Liga a 2-a va fi reluată pe 20 februarie, iar Rapid va juca pe teren propriu cu Ripensia Timişoara. Cele mai importante meciuri din Liga a 2-a vor fi transmise în direct pe canalele Look Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19855991/2/clasament-liga-2.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele