Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

”Trebuie să fiu neutră la TV, dar am plâns mult”. Un nume mare din tenis, emoţionat până la lacrimi de Simona Halep

Tenis Publicat de Răzvan Stîngă pe 1 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19349511/1/halep-5.jpg

Fosta mare tenismenă Daniela Hantuchova, 37 de ani, e o mare susţinătoare a Simonei Halep. Recent, slovaca a dezvăluit că a plâns în momentul în care românca a cucerit primul ei Mare Şlem, la Roland Garros.

Ştiu că trebuie să fiu neutră când sunt la televiziune, dar, după ce a câştigat Roland Garros, cred că toată lumea care iubeşte tenisul a plâns! Dar eu am plâns cel mai mult! Nu vă puteţi imagina cât am facut-o! Faptul că Simona a ajuns să câştige un trofeu de Grand Slam este un moment atât de fericit inclusiv în viaţa mea. Nu voi uita niciodată victoria Simonei.

E greu de descris în cuvinte ce înseamnă Simona în România. Eu sunt probabil cel mai mare fan al ei. Când am vizitat-o în România m-am simţit probabil cel mai bine. Nu înţelegi presiunea la care Simona a fost supusă în toţi aceşti ani până nu ajungi în România”, a povestit Daniela Hantuchova într-un live, citată de ProSport.

Tenisul ar putea arăta altfel în scurt timp. Un plan mai vechi gândit de WTA, ATP şi ITF ar putea fi pus în practică acum, pe timpul pandemiei de coronavirus. Cele trei competiţii ar putea să se unească, iar sportivii au afirmat că e o decizie potrivită în contextul actual. Printre numele care susţin ideea se numără Serena Williams, Roger Federer şi Rafael Nadal.

Simona Halep este de acord şi ea cu unificarea. Sportiva noastră se alătură celorlalte nume din tenis care vor ca acest lucru să se întâmple, pentru ca problemele generate de COVID-19 să treacă mai repede.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele