Ultima oră
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie

"Trebuie să slăbesc trei kilograme" Imagini incredibile: a jucat la Real Madrid până în 2012 şi a revenit în Spania la 33 de ani. Îl mai recunoşti?

Real Madrid Publicat pe 8 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19863507/1/drenthe2.jpg

Royston Drenthe era considerat una din marile speranţei ale Realului în urmă cu 13 ani. Avea doar 20 de ani şi era cumpărat de galactici după ce impresionase la Feyenoord.

A rămas pe Bernabeu cinci ani, până în 2012, însă cariera sa a intrat de atunci pe o pantă descendentă continuă.

La 33 de ani, Drenthe a revenit în fotbalul din Spania şi a semnat cu Real Murcia, formaţie din a treia ligă, fiind însă greu de recunoscut.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19863507/2/drenthe3.jpg

Cu multe kilograme în plus, Drenthe recunoaşte că nu e într-o formă fizică foarte bună, dar consideră că are nevoie să slăbească doar trei kilograme pentru a-şi putea ajuta echipa.

"Trebuie să o iau pas cu pas. Nu sunt pregătit să joc încă, probabil trebuie să slăbesc trei kilograme. De luni intru la dietă. Am mâncat mereu mult, mătuşile mele gătesc foarte bine...", a declarat Drenthe, amuzat, pentru Radio Marca.

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele