Ultima oră
Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi” Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi”
EXCLUSIV | Fostul jucător a dat verdictul finalului de sezon în Superliga. „Este cel mai bun U21 din campionatul nostru” + ”Piciorul stâng al lui a zburat peste tribună” EXCLUSIV | Fostul jucător a dat verdictul finalului de sezon în Superliga. „Este cel mai bun U21 din campionatul nostru” + ”Piciorul stâng al lui a zburat peste tribună”
VIDEO | Chelsea - West Ham 5-0. Demonstraţie de forţă pe ”Stamford Bridge” VIDEO | Chelsea - West Ham 5-0. Demonstraţie de forţă pe ”Stamford Bridge”
VIDEO | Dorinel Munteanu, pachet de nervi după partida de la Ploieşti! S-a luat la ceartă cu reporterul VIDEO | Dorinel Munteanu, pachet de nervi după partida de la Ploieşti! S-a luat la ceartă cu reporterul
PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil
Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică

”Trebuie să vedem ce vor face şi adversarii”. Bernd Storck, succes crucial pe terenul ultimei clasate

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 29 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21509005/1/otelul-galati-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-12-12-2023-1.jpg

Sepsi a învins în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii.

Au marcat Păun ’24 şi Debeljuh ’31 pentru Sepsi, respectiv Lopez ’78 pentru FC Botoşani.

Bernd Storck s-a declarat mulţumit de elevii săi, care au practicat în viziunea sa un joc bun în prima repriză. Antrenorul lui Sepsi a recunoscut că accesul în play-off va depinde şi de ce fac celelalte adversare.

 

Ne-am apărat foarte bine. Portarul a salvat penalty-ul. Vreau să îi felicit pentru luptă. Trebuie să luăm meci cu meci şi să câştigăm partida de pe teren propriu cu Voluntari.

Trebuie să vedem ce vor face şi adversarii. Nu suntem noi singura echipă care se bate pentru play-off. Trebuie să continuăm acelaşi fel.

Le mulţumesc suporterilor că au condus şase ore pentru a veni aici. Sper că suporterii vor fi alături de noi şi în meciul următor. Ne vom recupera puţin, avem mult de mers până acasă.

Mâine vom avea antrenamente individuale cu jucătorii. Trebuie să ne concentrăm pentru meciul de acasă”, a spus antrenorul german.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele