Ultima oră
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul

Trei au mai rămas în cursa pentru cel mai bun jucător din Europa League

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 17 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19484312/2/eur.png

Ever Banega (FC Sevilla), Bruno Fernandes (Sporting Lisabona/Manchester United) şi Romelu Lukaku (Inter) au fost nominalizaţi pentru trofeul de jucătorul sezonului 2019/2020 în Liga Europa, informează uefa.com.

Cei trei au fost aleşi în urma voturilor antrenorilor celor 48 de cluburi din grupele ediţiei trecute a LE şi de 55 de jurnalişti.  

Câştigătorul va fi anunţat la 2 octombrie, în cadrul ceremoniei de tragere la sorţi a grupelor Ligii Europa.

În ceea ce priveşte Liga Campionilor, UEFA a anunţat nominalizările pentru premiile pe posturi:

Portari: Keylor Navas (Paris Saint-Germain), Manuel Neuer (Bayern), Jan Oblak (Atlético Madrid)

Fundaşi: David Alaba (Bayern), Alphonso Davies (Bayern), Joshua Kimmich (Bayern)

Mijlcaşi: Kevin De Bruyne (Manchester City), Thomas Müller (Bayern), Thiago Alcántara (Bayern)

Atacanţi: Robert Lewandowski (Bayern), Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain), Neymar (Paris Saint-Germain).

Câştigătorii vor fi anunţaţi la 1 octombrie, în cadrul ceremoniei de tragere la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, la Nyon.

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele