Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Trei eşecuri la rând pentru CS Mioveni. Pelici se gândeşte că ar putea fi demis: "Păcat, am scăpat punctul printre degete. Viaţa merge înainte" VIDEO

CS Mioveni Publicat de Andrei Ionascu pe 26 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20407972/1/cs-mioveni-cfr-cluj-liga-1-casa-pariurilor-6-08-2021.jpg

Farul Constanţa a câştigat meciul de pe teren propriu cu CS Mioveni, scor 2-1, în etapa a zecea din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport şi www.primaplay.ro. Constănţenii au urcat pe locul trei în clasament, în timp ce pentru echipa din Mioveni este al treilea eşec la rând. Antrenorul argeşenilor, Alexandru Pelici, se gândeşte că ar putea fi demis, dar nu simte nicio presiune.

La Ovidiu, au marcat Jefte Betancor (16’) şi Andrei Ciobanu (90+2’) pentru învingători, respectiv Bogdan Rusu (86’) pentru învinşi.

A fost o partidă echilibrată, iar raportul şuturilor pe poartă a fost egal, 3-3. Antrenorul Farului, Gică Hagi, a recunoscut că a fost o victorie norocoasă pentru constănţeni.

"Este dureros. Un punct după care ai alergat vreo 75 de minute şi ai reuşit până la urmă să egalezi, asta chiar dacă Farul putea în prima repriză să majoreze scorul. E păcat că am scăpat punctul printre degete. Am construit un castel de nisip, apoi am dat o palmă la tot ce am făcut. E păcat, trebuia să avem o responsabilitate mai mare, să facem marcaje mult mai aproape şi să nu se ajungă la situaţia asta. În prima fază, nu vreau să fiu răutăcios, dar nu ştiu dacă nu a fost fault la Iacob. El aşa mi-a spus, că a fost faultat şi de asta a jucat mingea în aut. Asta nu scuză cu nimic faptul că nu am făcut marcaj, trebuia să fim mult mai responsabili în situaţia aia.

Cu toţii suntem vinovaţi, şi noi de pe bancă, că nu am fost mai prezenţi. Asta este, mergem înainte, ne aşteaptă un meci dificil cu Argeşul. Presiune e din momentul în care semnezi contractul, e normal. Sunt recunoscător pentru tot ce s-a întâmplat. În rest, cu Dumnezeu înainte. Viaţa merge înainte, indiferent dacă suntem sau nu antrenori, nu e o tragedie. Noi ne dorim să fim, dacă se ia decizia schimbării, nu e nicio problemă", a spus Alexandru Pelici.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20407972/2/clasament-faru.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele