Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Trei eşecuri pentru Mutu la FC U Craiova: "Ne lipseşte norocul. N-a fost făcut corect programul". 'Briliantul' acuză şi arbitrajul | VIDEO

FC U Craiova 1948 Publicat de Andrei Ionascu pe 23 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20371071/1/cs-mioveni-fc-u-craiova-liga-1-casa-pariurilor-23-08-2021.jpg

CS Mioveni a câştigat meciul de pe teren propriu cu FC U Craiova, scor 1-0, în etapa a şasea din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. După duelul nou-promovatelor, Adrian Mutu a declarat că echipa olteană nu merita să piardă şi a acuzat arbitrajul lui Lucian Rusandu.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Buziuc, din penalty, în minutul 12.

În minutul 62, FC U Craiova a înscris prin Hugo Vieira, dar reuşita a fost anulată în mod eronat pentru ofsaid.

În minutul 88, Oancea a fost eliminat de la CS Mioveni.

"Cred că am dominat în totalitate jocul. Cum spuneam şi acum o săptămână, fotbalul e nedrept câteodată. Cred că nu meritam să pierdem în seara asta. Ne-am făcut jocul cu o echipă care se apăra în jumătatea ei, cu 5-6 fundaşi. Am încercat să-i desfacem. Mi-am propus să nu vorbesc de arbitraj, că nu asta e menirea mea aici. Am văzut câte greşeli s-au făcut în defavoarea noastră.

E lipsă de eficacitate în faţa porţii, la ultimul şut. Dar ajungând acolo, înseamnă că echipa produce fotbal, asta e important. E adevărat că atacanţii trebuie să fie mai atenţi şi să marcheze. Per total, sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor. Ne lipseşte norocul, sunt sigur că o să se întoarcă. Nu mă recunosc învins la meciurile cu Voluntari şi Mioveni. În afara meciului cu CFR, nicio echipă nu ne-a dominat. Am jucat de la egal la egal. O să vină şi golurile.

Cine face programul meciurilor... e corect? E prea mare diferenţa! Noi jucăm după patru zile, Farul joacă după şapte zile. Au zile de odihnă dublu! Mi se pare că n-a fost făcut corect programul. Îmi pare rău că vorbesc despre lucruri extrafotbalistice, dar n-ai cum să nu vorbeşti despre lucrurile astea", a spus Adrian Mutu.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20371071/2/clasament-mioveni-fc-u.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri