Ultima oră
Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială
Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”
Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie

Trică a răbufnit la adresa propriilor jucători: "Nu vii să joci aşa! Pleacă în secunda doi, avioanele îi aşteaptă". Doi fotbalişti luaţi în colimator

Superliga Publicat pe 26 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20482480/1/trc.jpg


Finalul meciului terminat la egalitate cu Dinamo, 0-0, l-a găsit pe Eugen Trică având un discurs foarte, foarte dur la adresa jucătorilor săi, pe care i-a ameninţat cu concedierea. 
 
Nemulţumit de atitudinea arătată de fotbaliştii Craiovei de-a lungul celor 90 de minute din Şoseaua Ştefan cel Mare, fostul mijlocaş central a răbufnit la adresa oamenilor pe care-i antrenează şi i-a acuzat de neprofesionalism. Primii doi intraţi pe lista neagră sunt mijlocaşii Ondaan şi Sidibe, pe care Trică i-a înlocuit încă de la pauza meciului din "Groapă", dar nici coechipierii celor doi nu au scăpat:
 
"Un meci de luptă, în care au fost ocazii de ambele părţi. Puteau să câştige şi ei, puteam să câştigăm şi noi. Nu vreau să mă leg de acea fază, acel posibil penalty. Rămâne să văd şi, dacă a fost penalty, să vedem cine răspunde. Cert este faptul că nu e fotbalul pe care mi-l doresc la Craiova. Unii jucători cred că dacă au dat o pasă de gol sau un gol sunt cei mai buni jucători din lume. Dacă nu-şi revin şi nu joacă fotbal, până să plec eu pleacă ei. Le transmit mesajul ăsta, o să plece, avioanele îi aşteaptă. Ăsta nu este fotbalul pe care îl doresc suporterii Craiovei.
 
Torje, la vârsta lui, joacă, merge cu mingea la picior 40 de metri, iar ai mei... Nu este posibil aşa ceva! Sunt foarte dezamăgit, nu numai de străini, şi de români. Cei care nu dau 100% pentru această echipă... de mâine pleacă! Nu stăm la discuţii! Ondaan merge pe teren, Sidibe are impresia că e cel mai bun fotbalist dacă l-a lăudat Dan Petrescu. Se crede cel mai bun mijlocaş din ţară, nu e aşa! Trebuie să demonstreze.
 
Cât sunt eu la Craiova, jucătorii trebuie să bage capul în contră. Dacă nu, zboară! Vreau altceva, am alte aşteptări. Suporterii Craiovei au fost mereu alături de noi. Nu contează, opresc 14 jucători în lot şi merg cu ei. Dar trebuie să dea 100%. Nu văd nicio reacţie din partea lor. Nu să intrăm pe teren cu fiţe, că suntem fotbalişti... nu suntem fotbalişti! Trebuie să demonstrezi pe teren! Atunci du-te la tine în ţară şi joacă acolo. Păcăleşti lumea, pe mine ca antrenor, suporterii Craiovei, nu se joacă fotbalul aşa. Eu n-am jucat aşa, când intram pe teren dădeam 100%.
 
Dacă bagă la cap, e bine, dacă nu, au plecat. La mine nu se bagă nimeni. Ce girul patronului? Eu răspund de echipa asta! Dacă nu dai rezultate, pleci! Vreau jucători care se implică şi joacă, e simplu. Luăm jucători din ţară, care se implică. La Craiova se joacă fotbal şi suporterii sunt învăţaţi cu un joc frumos. Nu să vii la Dinamo şi să te faci că joci fotbal. Chiar dacă au contract pe cinci ani de zile, pleacă în secunda doi", a fost discursul dur al lui Trică, la flash-interviul de după meci.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele