Ultima oră
Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor” Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor”
Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă
„Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată „Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată
”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman ”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman
Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat" Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat"
Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii” Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii”

Tricolorii mici sunt OK! Toate testele COVID-19 efectuate în Malta au fost negative

România U21 Publicat pe 8 sep 2020
mail-share icon Email

Jucătorii naţionalei de tineret au fost supuşi, în Malta, la a patra serie de teste pentru depistarea noului coronavirus, iar rezultatele au fost negative, informează frf.ro.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19474439/1/romania-u21.jpg


"Rezultatele testelor COVID-19 efectuate luni, în Malta, sunt toate negative. Aceasta a fost a patra testare efectuată de delegaţia U21 de la reunirea lotului pentru meciurile din luna septembrie, două teste au fost efectuate în ţară, unul în Finlanda, plus cel din Malta", a anunţat FRF.

România U21 întâlneşte, marţi, de la ora 19.00, în deplasare, reprezentativa similară a Maltei în preliminariile turneului final al Campionatului European din 2021.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele