Ultima oră
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar
NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO
VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare

”Tricolorii” U-21 şi-au ales hotelul şi terenul de antrenament la EURO 2021

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 2 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19947151/1/mutu.jpg

Selecţionerul Adrian Mutu a definitivat programul reprezentativei de tineret pe perioada turneului final din Ungaria şi Slovenia, informează frf.ro.

După un stagiu de pregătire la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea, tricolorii vor face deplasarea în Ungaria pe 21 martie, cu o cursă charter.

Reprezentativa  va fi cazată la Hotelul Marriott din capitala Ungariei, un stabiliment de 5 stele situat pe malul Dunării, aproape de centrul oraşului.

În perioada Campionatului European, şedinţele de pregătire se vor desfăşura în Complexul Sportiv Bánka Kristóf Sportközpont, situat la aproximativ 13 kilometri de hotel.

Singurul antrenament ce nu va avea loc aici este cel oficial din 23 martie, premergător meciului de debut, cel cu Ţările de Jos. Având în vedere că România va disputa toate cele 3 partide pe Stadionul Új Bozsik, pentru a proteja suprafaţa de joc a acestuia, va efectua un singur antrenament oficial aici. Stadionul este nou şi va fi inaugurat cu ocazia Campionatului European.

Selecţionerul Adrian Mutu a decis hotelul şi terenul de antrenament în urma unei vizite pe care a efectuat-o în Budapesta în luna decembrie, când a vizitat 4 hoteluri din capitala Ungariei şi 3 terenuri de antrenament.

Faza grupelor EURO U21 va avea loc în perioada 24-31 martie 2021, în timp ce fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai şi 6 iunie 2021. Iată programul tricolorilor:

24 martie 2021: România – Ţările de Jos, ora 22:00

27 martie 2021: Ungaria – România, ora 19:00

30 martie 2021: Germania – România, ora 19:00

Revenirea tricolorilor în ţară e programată pe 31 martie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele