Ultima oră
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off

'Tricolorii', umiliţi la Tokyo! Rădoi: "Ne-a fost predată o lecţie de fotbal şi de mentalitate. Trebuie să recuperăm jucătorii"

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 25 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20313911/2/profimedia-0622723695.jpg

Naţionala României a fost umilită de Coreea de Sud în al doilea meci de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, scor 4-0. Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat că sud-coreenii au predat o lecţie de fotbal şi de mentalitate.

România a jucat în inferioritate numerică din minutul 44, după eliminarea lui Ion Gheorghe. Pentru Coreea de Sud au înscris Marius Marin (27’ - autogol), Um Won-Sang (59’), Lee Kangin (84’ - penalty, 90’).

România a jucat în formula: Aioani – Ghiţă, M. Marin, Paşcanu – I. Gheorghe, Ciobanu (Florescu 76’), Dulca (T. Băluţă 77’), Boboc (R. Grigore 64’) – Sefer (V. Gheorghe 56’), G. Ganea (Sîntean 56’), Dobre.

România, care a învins Honduras în primul meci cu 1-0, rămâne în cursă pentru sferturile de finală, însă va trebui să învingă Noua Zeelandă în ultimul meci pentru a merge mai departe.

Miercuri, 28 iulie, sunt programate ultimele meciuri din grupa B: România - Noua Zeelandă (ora României 11:30, Sapporo) şi Coreea de Sud - Honduras (ora României 11:30, Yokohama). Primele două clasate se califică în sferturile de finală.

"Putem să spunem că norocul pe care l-am avut în prima partidă ne-a abandonat în seara asta. Era clar că nu puteam să câştigăm la nesfârşit doar cu noroc. E clar că meciul s-a rupt la cele două greşeli personale, cartonaşul roşu, apoi autogolul. Ne-a fost predată o lecţie de fotbal, o lecţie de mentalitate.

Am jucat două meciuri pentru o finală. Nu avem altceva de făcut decât să mergem şi în al treilea să câştigăm. Sunt foarte multe echipe care au câştigat prima partidă din grupă, apoi nu s-au calificat mai departe. Sper să nu fie rândul nostru, sper să fie o altă reuşită a naţionalei României. Indiferent ce s-a întâmplat în seara asta, meciul cu Noua Zeelandă era decisiv. Am vrut o finală, o avem! Va trebui să schimbăm câteva lucruri din mers şi cea mai importantă problemă este din punct de vedere fizic, să recuperăm jucătorii cât mai repede.

Din punct de vedere psihologic, îi vom remonta pe jucători. Va trebui să vedem cât de repede îi putem remonta din punct de vedere fizic, aici este marea noastră problemă. Dar n-avem ce face, trebuie să fim pozitivi, chiar dacă rezultatul nu ne arată aşa ceva. Am suferit o lecţie de fotbal, o umilinţă în seara asta, trebuie să trecem cât mai repede peste asta. Din punct de vedere psihologic, sunt sigur că vom trece peste acest moment. Dar trebuie să recuperăm jucătorii şi să facem o evaluare a celor care pot să joace în această finală", a spus Mirel Rădoi, la TVR 1.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20313911/3/clasament-romania.jpg

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri