Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

ŢSKA Moscova, victorie cu Kastamonu, în duelul antrenorilor români din Liga Campionilor la handbal feminin

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 19 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20400154/1/scm-ramnicu-valcea-csm-bucuresti-liga-florilor-18-02-2021.jpg

Campioana Rusiei, ŢSKA Moscova, s-a impus duminică, pe teren propriu, în faţa formaţiei turce Kastamonu, scor 34-27 (16-15), în grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin. ŢSKA este antrenată de Florentin Pera, iar Kastamonu de Costică Buceschi.

Pentru ŢSKA este prima victorie a stagiunii, în timp ce Kastamonu ”bifează” al doilea eşec în grupa B.

În aceeaşi situaţie se află, în grupa A, şi campioana României, CSM Bucureşti, care a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de Rostov Don, cu 30-27, şi ocupă penultimul loc în clasament.

Programul turului în continuare este: Podravka - CSM (25 septembrie), Borussia Dortmund - CSM (16 octombrie), CSM - Buducnost (23 octombrie), CSM - Brest Bretagne (30 octombrie), FTC Budapesta - CSM (13 noiembrie). Din 20 noiembrie vor începe partidele retur, care se vor încheia în 19 februarie 2022.

Faza play-off va avea loc între 26 martie - 3 aprilie, sferturile de finală între 30 aprilie - 8 mai, iar Turneul Final Four în 4-5 iunie, la Budapesta.

Deţinătoarea trofeului este Vipers Kristiansand din Norvegia.

În sezonul anterior, CSM Bucureşti a ratat calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele