Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Tuchel a încercat să aplaneze conflictul. Ce le-ar fi spus antrenorul lui PSG jucătorilor

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 9 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19644522/1/tuche.jpg

Meciul dintre PSG şi Istanbul Başakşehir, întrerupt în minutul 13 din cauza unui incident rasist, va fi reluat miercuri. Arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu va fi înlăturat din brigada pentru această partidă, în urma unei cereri exprese din partea clubului turc. Mai mult, sunt şanse mari ca UEFA să schimbe întreaga delegaţie de arbitri.

Unul dintre puţinii care a încercat să aplaneze conflictul iscat pe margine a fost Thomas Tuchel. Antrenorul celor de la PSG şi-a calmat jucătorii şi le-a strigat să se dea la o parte şi să nu se implice în disputa aprigă dintre arbitrii români şi banca celor de la Basaksehir.

Presa internaţională a captat o parte din dialogul pe care Tuchel l-a avut cu fotbaliştii săi şi a surprins un schimb de replici cu Fredrik Gulbrandsen, un atacant norvegian al turcilor.

Tuchel: Tu l-ai auzit?
Gulbrandsen: Nu, nu l-am auzit dar ...
Tuchel: Atunci stai aşa ...
Gulbrandsen: Dar a spus că a zis-o! 
Tuchel: Nu ştii pentru că nu ai auzit!

mail-share icon Email
viewscnt