Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

Tuchel, despre calificarea în finala Ligii Campionilor: ”Am găsit un club foarte puternic la Chelsea”

Chelsea Publicat pe 6 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20162895/1/tuchel-cheslea.jpg

Antrenorul Thomas Tuchel este pentru a doua oară consecutiv în finala Ligii Campionilor. Antrenor trecut, el era pe banca formaţiei PSG, de unde a fost dat afară ulterior, acum este la Chelsea, un club foarte puternic, în opinia lui.

Am suferit în prima repriză. În a doua, am fost foarte puternici, ne-am creat multe şanse clare. Cu toate acestea, a fost tot greu să înscriem. Şi pentru asta felicit echipa pentru că nu ne-am pierdut niciodată concentrarea. A fost o plăcere să văd acest lucru. Din nou în finală şi nu cu PSG? Nu este împotriva PSG sau pentru a arăta ceva.

Este un cadou pentru mine să lucrez în fotbal, să am jucători care trag, care au încredere în mine şi care îmi oferă ocazia să fiu antrenorul Parisului sau al echipei Chelsea, pentru că e nevoie de o echipă foarte puternică, un club foarte puternic, aşa cum este cazul aici, pentru a ajunge în finală.

La Chelsea am găsit un club foarte puternic, concentrat doar pe victorie, este o mentalitate foarte puternică la centrul de antrenament. Multă susţinere pentru mine încă din prima zi. Iar Premier League este un campionat extraordinar, pentru că nu te poţi recupera niciodată, trebuie întotdeauna să dai sută la sută. Şi face ceva cu clubul, cu mentalitatea şi cu jucătorii. Este uimitor şi este o plăcere să fii antrenor aici.

Thiago Silva (n.r. - fost jucător al PSG, acum la Chelsea)? El a fost căpitanul meu la Paris, este un tip extraordinar", a declarat Tuchel, la RMC Sport, potrivit lefigaro.fr.

Chelsea s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Real Madrid, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei. În tur, scorul a fost 1-1.

Golurile au fost marcate de Werner ’28 şi Mount ’85.

În finală, Chelsea va întâlni echipa Manchester City, care a trecut în semifinale de PSG: scor 2-1 în tur şi scor 2-0 în retur.

Finala Ligii Campionilor va avea loc în data de 29 mai, la Istanbul.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele