Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Tuchel, dezamăgit de remiza cu Real Madrid. ”Cred că meritam să câştigăm prima repriză. Am jucat bine, am avut ocazii mari”

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20144816/1/tuchel.jpg

Real Madrid a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu Chelsea, în manşa tur a semifinalelor Ligii Campionilor. Au marcat: Benzema '29 / Pulisic '14.

Antrenorul londonezilor. Thomas Tuchel a declarat că echipa sa merita mai mult de la acest meci, mai ales după ce s-a petrecut în prima repriză.

„Cred că meritam să câştigăm prima repriză. Am jucat bine, am avut ocazii mari. În a doua repriză s-a văzut că am fost obosiţi, am avut două meciuri în deplasare, cu două zile între ele. Suferim după ultimele săptămâni. Cred că trebuia să avem încă o zi, ca să fim recuperaţi.

A doua repriză a fost un joc egal, fără şanse. Nu pot să fiu furios, poate dezamăgit. Puteam să avem un start fantastic, să conducem cu 2-0 sau 3-0. Sunt foarte fericit cu reacţia pe care am avut-o, cum am jucat acest meci până la final.

Acum avem patru zile între meciuri, vom încerca să câştigăm următorul meci. Ne aşteptăm la acelaşi lucru, vom pregăti jocul pentru o victorie. Va fi greu, dar trebuie să fim încrezători şi pozitivi”
, a spus Tuchel, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri