Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Tuchel, euforic după calificarea dramatică în semifinalele Champions League. "Este un sezon istoric!”

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 13 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19449758/1/tuche.jpg

PSG a reuşit miracolul contra Atalantei, a întors meciul de la 0-1 la 2-1 în minutele 90 şi 90+3 şi s-a calificat în semifinalele Final 8-ului Ligii Campionilor. Pasalic a deschis scorul, dar golurile izbăvirii au venit de la Marquinhos, în minutul 90, şi Choupo-Moting, în minutul 90+3.

La final, Thomas Tuchel, antrenorul parizienilor nu şi-a mai putut stăpâni fericirea. Acesta a declarat că este un an de poveste pentru formaţia sa, care a luat tot ce se putea în Franţa, iar acum este aproape de trofeul suprem continental.

"Este un sezon istoric cu patru titluri şi acum cu o semifinală a Ligii Campionilor, nu vom uita această aniversare. Da, m-am îndoit după 85 sau 88 de minute de joc. Eram realist... Dar întotdeauna am simţit că putem marca.

Le-am spus asistenţilor mei: <<Dacă egalăm, vom face diferenţa imediat după aceea>>. Am făcut un meci foarte bun, iar calificarea este meritată. A fost un pic de noroc cu acele goluri venite târziu, dar dacă te uiţi la tot jocul, sunt meritate. Jucătorii de pe banca de rezerve care au intrat au fost excepţionali, cu o stare de spirit deosebită ”, a declarat Tuchel, imediat după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri