Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Tuchel, în al nouălea cer, după încă un trofeu la cârma celor de la PSG

PSG Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19438501/1/tuche.jpg

Campioana Franţei, PSG, a învins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, echipa Olympique Lyon, la loviturile de departajare şi a câştigat finala Cupei Ligii Franţei. După 120 de minute, scorul a fost 0-0. La loviturile de departajare, PSG s-a impus cu 6-5, doar Bertrand Traore ratând. Rafael (Lyon) a fost eliminat, în minutul 119.

Anunţat ca titular înaintea finalei, Portarul Ciprian Tătăruşanu (Lyon) s-a accidentat la spate şi nu a fost în lot. Pentru PSG este al doilea trofeu consecutiv al Cupei Ligii, al nouălea în istorie. În acest sezon, parizienii au câştigat toate competiţiile interne, Supercupa Franţei, Cupa Franţei, Cupa Ligii şi campionatul. Olympique Lyon mai poate prinde cupele europene doar dacă va câştiga Liga Campionilor, competiţie în care urmează să evolueze şi PSG.

''Am câştigat toate cele patru trofee puse în joc în actualul sezon intern. Sunt foarte mândru de echipa mea, formată din băieţi de încredere care iubesc să joace împreună dar ştiu să şi sufere împreună. Acum avem la dispoziţie 12 zile pentru a ne pregăti în vederea sferturilor de finală din Liga Campionilor. Până duminică însă vom sărbători'', a spus Tuchel, după meci, conform Agerpres.

Succesul PSG-ului din Cupa Ligii o trimite pe Reims în prelimininariile Ligii Europa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele