Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Turneu de baschet 3x3, din cadrul World Tour Finals va avea loc în România, la finele săptămânii

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 15 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20395553/1/baschet.jpg

Finalele FIBA 3x3 World Tour vor fi găzduite, între 17-19 septembrie, de Bucureşti, într-o locaţie aleasă în premieră: Sala Unirii din Palatul Parlamentului.

Evenimentul este organizat de FR Baschet şi Sport Arena Streetball, cu 24 de echipe naţionale la start care vor lupta pentru trei trofee: două la tineret (masculin şi feminin), respectiv cel din circuitul mondial feminin senioare.

Este pentru prima dată când câştigătoarele se vor decide la finalul unui turneu de asemenea anvergură, după ce ediţiile anterioare au avut ca reper clasamentul de la finalul circuitului.

Spectatorii vor avea acces liber, însă cu respectarea protocoalelor sanitare impuse în România şi UE, pe baza normelor FIBA (certificatul digital de vaccinare, test rapid sau PCR negativ, dovada trecerii prin boală, după maximum 90 de zile).

România va avea reprezentare la toate cele trei categorii. La feminin senioare, echipa României le va avea în componenţă pe Bianca Fota, Anca Şipoş, Florina Diaconu Stănici şi Ancuţa Stoenescu.

Este pentru prima oară când Palatul Parlamentului va găzdui o competiţie oficială de baschet. Evenimentul din 17-19 septembrie se va desfăşura sub patronajul COSR şi finanţare şi din partea MTS.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele