Ultima oră
Mircea Rednic, şanse mici să revină la Dinamo în perioada următoare. ”A fost doar o discuţie de principiu” Mircea Rednic, şanse mici să revină la Dinamo în perioada următoare. ”A fost doar o discuţie de principiu”
Cupa Davis: România - Portugalia se vede în direct pe Look Sport. Filip Jianu deschide disputa de la Cluj-Napoca Cupa Davis: România - Portugalia se vede în direct pe Look Sport. Filip Jianu deschide disputa de la Cluj-Napoca
Petrolul – Ripensia, vineri, de la 16.00, pe Look Sport. Bănăţenii caută revanşa după ce au fost demolaţi sezonul trecut pe „Ilie Oană”. Echipele de start
Petrolul – Ripensia, vineri, de la 16.00, pe Look Sport. Bănăţenii caută revanşa după ce au fost demolaţi sezonul trecut pe „Ilie Oană”. Echipele de start
Un fotbalist din Casa Liga 1 pune pune ”sare pe rană” cu privire la Sheriff Tiraspol. ”Este peste toate echipele din România” Un fotbalist din Casa Liga 1 pune pune ”sare pe rană” cu privire la Sheriff Tiraspol. ”Este peste toate echipele din România”
VIDEO | Becali, ars la buzunare. Amendă usturătoare pentru FCSB, din cauza fanilor. Nici Dinamo nu a scăpat VIDEO | Becali, ars la buzunare. Amendă usturătoare pentru FCSB, din cauza fanilor. Nici Dinamo nu a scăpat
Cum arată lista stranierilor convocaţi de Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ, la naţionalele U21 şi U20 Cum arată lista stranierilor convocaţi de Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ, la naţionalele U21 şi U20

Turneu de baschet 3x3, din cadrul World Tour Finals va avea loc în România, la finele săptămânii

Baschet Publicat de Daian Cutu pe miercuri, 15:31
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20395553/1/baschet.jpg

Finalele FIBA 3x3 World Tour vor fi găzduite, între 17-19 septembrie, de Bucureşti, într-o locaţie aleasă în premieră: Sala Unirii din Palatul Parlamentului.

Evenimentul este organizat de FR Baschet şi Sport Arena Streetball, cu 24 de echipe naţionale la start care vor lupta pentru trei trofee: două la tineret (masculin şi feminin), respectiv cel din circuitul mondial feminin senioare.

Este pentru prima dată când câştigătoarele se vor decide la finalul unui turneu de asemenea anvergură, după ce ediţiile anterioare au avut ca reper clasamentul de la finalul circuitului.

Spectatorii vor avea acces liber, însă cu respectarea protocoalelor sanitare impuse în România şi UE, pe baza normelor FIBA (certificatul digital de vaccinare, test rapid sau PCR negativ, dovada trecerii prin boală, după maximum 90 de zile).

România va avea reprezentare la toate cele trei categorii. La feminin senioare, echipa României le va avea în componenţă pe Bianca Fota, Anca Şipoş, Florina Diaconu Stănici şi Ancuţa Stoenescu.

Este pentru prima oară când Palatul Parlamentului va găzdui o competiţie oficială de baschet. Evenimentul din 17-19 septembrie se va desfăşura sub patronajul COSR şi finanţare şi din partea MTS.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele