Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

Turneu final de vis, urmează şi un transfer de vis? A cerut plecarea de la actuala echipă, după prestaţia lăudabilă din Ungaria şi a primit acceptul

România U21 Publicat pe 1 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20090573/2/romania-u21-euro-1.jpg

România U21 a ieşit din nou în evidenţă şi pare, în realitate, naţionala de fotbal care ne aduce singurele satisfacţii. Tinerii tricolori au terminat neînvinşi EURO, în cele trei meciuri din Ungaria, chiar dacă nu au reuşit calificarea în fazele eliminatorii. Câţiva dintre eroii pregătiţi de Adrian Mutu ar putea fi subiectele unor transferuri interesante în următoarea perioadă.

Unul dintre jucători este fundaşul de bandă Radu Boboc, care a făcut, cu adevărat, un turneu final foarte solid, în care şi-a pus în valoare atât calităţile de pe faza ofensivă, cât şi pe cele de pe fază defensivă, în care şi-a apărat foarte bine flancul. Aşa se face, potrivit ziare.com, că apărătorul a cerut transferul de la Viitorul Constanţa.

I-ar fi solicitat lui Gică Hagi să îi accepte această doleanţă, iar ”Regele” şi-a dat acordul, dacă, normal, va primi o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar. Boboc s-a aflat la al doilea Campionat European. El a fost prezent şi la turneul final din 2019, când a ajuns în semifinale.

România U21 a terminat EURO fără înfrângere, cu 5 puncte, la egalitate cu Olanda U21 şi Germania U21, dar fără să meargă în fazele eliminatorii. Jocul cu nemţii nu a fost cel mai bun, au fost foarte multe greşeli elementare, de pasare şi preluări, dar cu toate acestea nu se poate spune că tricolorii lui Adrian Mutu nu s-au prezentat, per total, onorabil.

România a terminat la egalitate, scor 0-0, marţi, la Budapesta, meciul cu Germania din ultima etapă a Grupei A a turneului final al Campionatului European de tineret şi a ratat calificarea în sferturile de finală ale competiţiei. Fără să piardă, cu cinci puncte, "tricolorii mici" au terminat grupa pe locul 3, după Olanda şi Germania, tot câte cinci puncte, ambele calificate mai departe.

În minutul 71, Oaidă a lovit mingea cu mâna în careu, când a respins un balon şutat dintr-o lovitură liberă şi arbitrul a dictat penalti. Nmecha a trimis balonul în bară de la 11 metri. Şi Măţan a trimis balonul în bară, în primele minute ale jocului. De asemenea, Pieper a trimis mingea în transversală, cu capul, în minutul 90.

  • România: Vlad - Vlădoiu, Ciobotariu, Paşcanu (R. Drăguşin '63), Haruţ - Itu (Ciobanu '46), Dulca (Moruţan '57), Oaidă - Olaru, Ad. Petre (Oct. Popescu '76), Măţan. Selecţioner Adrian Mutu;
  • Germania: Dahmen - Vagnoman, Pieper, Schlotterbeck, Raum - Baku (Jakobs '82), Dorsch, Maier - Klimowicz (Burkardt '63) - Nmecha, Berisha (Stach '90+1). Selecţioner Stefan Kunz.

Tot marţi, s-a jucat Olanda - Ungaria, scor 6-1 (De Vit '42, Boadu '47, Gakpo '58, '70, Botman '87 şi Brobbey '89 / Bolla '65).

Clasamentul final al grupei este următorul: 1. Olanda - 5 puncte, 2. Germania - 5 puncte, 3. România - 5 puncte, Ungaria - niciun punct. La acest turneu final, România a remizat, scor 1-1, cu Olanda şi a învins, cu 2-1, Ungaria.

  

 

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele