Ultima oră
MM Stoica a dat cărţile pe faţă şi a făcut anunţul despre fotbalistul de naţională: ”Este cel mai bun din România. Am demarat discuţiile pentru contract!”

MM Stoica a dat cărţile pe faţă şi a făcut anunţul despre fotbalistul de naţională: ”Este cel mai bun din România. Am demarat discuţiile pentru contract!”
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"

Fanii au ales în Turneul Legendelor României: Ilie Balaci, învingător după finala cu Gică Hagi!

Special Publicat pe 1 mai 2020
mail-share icon Email

UPDATE  Regretatul Ilie Balaci a fost desemnat câştigător al Turneului Legendelor României, după finala cu Gheorghe Hagi.

După o mobilizare excepţională a fanilor din zona Olteniei, legenda Craiovei Maxima a strâns peste 2100 de voturi, mai mult de dublu faţă de liderul Generaţiei de Aur, Gheorghe Hagi.


"Minunea Blondă" e astfel câştigătorul unui "turneu" desfăşurat pe toată durata lunii aprilie pe pagina de Facebook Look Sport şi în care zeci de mii de fani şi-au exprimat punctul de vedere.

Am adus faţă în faţă fotbalişti uriaşi ai României, din patru decade diferite, iar învingător a fost Balaci, cel care câştigase grupa dedicată anilor '80.

În sferturi, Ilie Balaci a trecut de Adrian Ilie, iar în semifinale de Adrian Mutu.

Cu o carieră impresionantă atât ca jucător cât şi ca antrenor, Ilie Balaci s-a stins la doar 62 de ani, pe 21 octombrie 2018.

Ca fotbalist, Ilie Balaci a fost omul care a făcut cea mai bună echipă din istoria Craiovei să strălucească, jucând 285 de meciuri şi marcând 76 de goluri.

La echipa naţională, Ilie Balaci a strâns 65 de meciuri şi 8 goluri.

Cariera sa a fost stopată într-un moment în care mijlocaşul se afla la apogeu, din cauza unei accidentări suferite la 27 de ani. Balaci a revenit pe teren, însă randamentul său nu a mai fost la acelaşi nivel, iar la 32 de ani a decis să se retragă.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19326454/2/castigator.jpg

 


În perioada 7-28 aprilie, te invităm pe pagina de Facebook Look Sport să participi la o competiţie a Legendelor României.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19326454/1/turneul-legendelor-colaj.jpg

Am selectat 16 jucători emblematici pentru fotbalul românesc şi am creat un "turneu final" în care putem avea un singur câştigător.

Punem faţă în faţă fotbalişti din patru decade diferite - anii '70, anii '80, anii '90 şi anii 2000 într-o competiţie care ne va face să depăşim mai uşor perioada de izolare, în care fotbalul ne lipseşte mai mult ca niciodată.

Primii doi clasaţi din fiecare "Grupa" se califică în sferturi, de unde vom avea un turneu eliminatoriu clasic.

Zi de zi, în perioada 7-28 aprilie avem propriul turneu final pe pagina de Facebook Look Sport, iar câştigătorul e decis de voi!

  • Jucători calificaţi Grupa A: G. Dobrin, C. Dinu
  • Jucători calificaţi Grupa B: I. Balaci, M. Belodedici
  • Jucători calificaţi Gurpa C: G. Hagi, Ad. Ilie
  • Jucători calificaţi Grupa D: Ad. Mutu. C. Chivu

     
  • Semifinală 1: Dobrin vs Hagi
  • Semifinală 2: Balaci vs Mutu
  • Finala: Balaci vs Hagi

Votează aici câştigătorul turneului, de la 12:00

Turneul Legendelor României - LOOKSPORT.ro


Look Plus şi Look Sport transmit cele mai importante competiţii din sport, o diversitate unică de drepturi TV: Champions League, Europa League, Liga 1, Liga 2, Serie A, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, campionatele din Turcia, Cehia, Portugalia, Scoţia, Olanda şi Belgia, campionatul Mondial de handbal feminin, Liga Campionilor la handbal feminin si masculin sau Liga Naţională de baschet. Liga Campionilor la handbal feminin si masculin sau Liga Naţională de baschet.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele