Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

Turris, aproape de salvare! Milionarul care vrea să preia clubul de la Valentin Dragnea

Liga II Publicat pe 26 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19930718/1/turris.jpg


La două săptămâni de la momentul în care Valentin Dragnea a anunţat că va retrage sprijinul financiar, Turris Oltul Turnu Măgurele are motive de speranţă: afaceristul Claudiu Florică e gata să preia echipa şi să o facă să continue în actualul sezon al Ligii 2.
 
Turris e singuraa echipă din eşalonul secund care nu s-a mai reunit în 2021, iar jucătorii săi au semnat, deja, contracte cu alte echipe din fotbalul românesc. Totul a plecat de la anunţul retragerii finanţării, unul sinonim cu abandonarea sezonului din Liga 2, unul în care teleormănenii ocupă locul al 13-lea. Totuşi, site-ul teresport.ro anunţă o veste cât se poate de îmbucurătoare: Claudiu Florică, omul de afaceri care, în trecut, s-a interesat şi de preluarea lui Dinamo, e gata să se implice financiar la club şi să înlăture norii negri ai ameninţării cu retragerea din campionat.
 
Mai mult, anunţă aceeaşi sursă, negocierile sunt destul de avansate, iar Florică, un apropiat al Anamariei Prodan va face, zilele următoare, demersurile necesare pentru a prelua clubul, a evita retragerea din campionat şi a încropi un lot cu care Turris să atace partea a doua a campionatului.
 
Florică este proprietarul clubului de juniori Metropolitan, fostul Regal Bucureşti, cel la care Radu Drăguşin a fost remarcat de Florin Manea şi, apoi, dus la Juventus.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19930718/3/ff.jpg
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele