Ultima oră
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă

Tyson a apelat la droguri pentru meciul cu Jones: "A făcut să-mi explodeze capul!". Revanşa "titanilor" ar putea avea loc în...Rusia!

Box Publicat pe 29 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/19633573/1/mm.jpg


Meciul dintre veteranii Mike Tyson (54 de ani) şi Roy Jones Jr. (51 de ani), terminat la egalitate
, a fost un real succes pentru ambii combatanţi, iar zvonuri interesante vorbesc despre o revanşă care ar putea avea loc în...Rusia! Pe lângă acest detaliu interesant, Iron Mike a dezvăluit că a avut nevoie de un drog pentru a intra într-o formă fizică bună înaintea confruntării din Los Angeles.
 
După revenirea în ring, produsă după 15 ani, Tyson a vorbit despre cum un psihedelic sintetic, cunoscut în SUA sub numele de otravă de broască, a jucat un rol esenţial în pregătirea sa din ultimele luni: "Am luat medicamentul şi am intrat în formă. Mi-a făcut săcapul să-mi explodeze, dar în interior auzeam că mă voi întoarce în box şi că trebuie să fiu în formă", a declarat fostul campion al greilor, citat de USA Today.

Revanşa Tyson - Jones, în Rusia?

Cum partida terminată nedecis a adus venituri totale în valoare de 11 milioane de dolari (zece pentru Tyson, unul pentru Jones), imediat a apărut posibilitatea ca cei doi să mai ofere un meci de opt runde. Iar agentul lui Roy Jones, Zolt Barna, lansează varianta ca a doua încleştare să aibă loc în Rusia, mai ales că omul pe care-l reprezintă are cetăţenie rusă şi e ataşat de ţara lui Vladimir Putin: "S-ar putea şi ar fi drăguţ. Ar fi o idee să vezi o revanşă în Piaţa Roşie. Roy Jones iubeşte Rusia, istoria Rusiei, poporul rus. Aer un respect extraordinar pentru cultură şi pentru sportivii şi boxerii ruşi. Pentru el e foarte important să reprezinte şi Rusia. E şi cetăţean rus, are o şcoală de box deschisă aici, îşi împarte timpul între Statele Unite ale Americii şi Rusia. În cele din urmă, ar vrea să se mute aici", a declarat Barna, la finalul evenimentului din Staples Center.
 
 
 
 
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Box

Ultimele articole Toate articolele