Ultima oră
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot

U BT Cluj, victorie cu Peristeri BC şi va juca pentru un loc calificant în grupele Basketball Champions League

Baschet Publicat pe 15 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20396053/1/fiba.jpg

Campioana României la baschet masculin, U Banca Transilvania Cluj, a învins miercuri, în Grecia, formaţia elenă Peristeri BC, scor 84-74 (39-40), în semifinalele turneului preliminar al Basketball Champions League.

Principalii marcatori ai partidei au fost Stewart 17 puncte, pentru U BT Cluj, respectiv Moreira 18, pentru Peristeri, gazda turneului.  

În primul meci din cadrul turneului elen, campioana României a învins formaţia finlandeză Vilpas Vikings, scor 106-97.

Tot miercuri, Fribourg Olympic - KK Split, scor 76-67, în cealaltă semifinală a turneului, astfel că în finală, pentru un singur loc calificant în grupele BCL, se vor duela echipele Fribourg Olympic şi U BT Cluj. Meciul va avea loc vineri.

U BT Cluj participă pentru a patra oară în preliminariile BCL, începând din 2016, însă nu a trecut niciodată în faza grupelor. La turneul din Grecia din acest an, campioana României nu beneficiază de aportul a trei jucători de bază, accidentaţi, adică Brandon Brown, Giordan Watson şi Nandor Kuti.

O singură echipă românească a ajuns în grupele BCL, CSM Oradea, în stagiunea 2016-2017, însă fără a trece mai departe.

După încheierea preliminariilor BCL din acest sezon, în plan intern, pentru U BT Cluj urmează Supercupa României, cu CSO Voluntari, în 22 septembrie, Cupa României (primul tur, între 24-28 septembrie), iar Liga Naţională va debuta în 2 octombrie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele