Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

”U” BT Cluj, victorie cu peste 100 de puncte marcate, în primul meci din preliminariile Basketball Champions League

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 13 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20393453/1/ubt.jpg

Campioana României la baschet masculin, U Banca Transilvania Cluj, a învins luni, în Grecia, campioana Finlandei, Vilpas Vikings, scor 106-97 (48-48), în primul meci de la turneul preliminar al Basketball Champions League.

Principalii marcatori ai partidei au fost Richard 24 puncte, pentru U BT Cluj, respectiv Nenonen 23, pentru Vilpas.

În continuare, campioana României va întâlni, miercuri, echipa gazdă BC Peristeri, pentru şansa unui loc în finala turneului elen.  

Tot luni, în cealaltă partidă din primul tur al turneului elen, AEK Larnaca - KK Split, scor 50-65.

Astfel, echipa KK Split se va duela, tot miercuri, cu formaţia elveţiană Fribourg Olympic. Câştigătoarea acestei partide va înfrunta învingătoarea din disputa U BT Cluj -Peristeri, vineri, pentru singurul loc calificant în faza grupelor.

U BT Cluj participă pentru a patra oară în preliminariile BCL, începând din 2016, însă nu a trecut niciodată în faza grupelor. La turneul din Grecia din acest an, campioana României nu beneficiază de aportul a trei jucători de bază, accidentaţi, adică Brandon Brown, Giordan Watson şi Nandor Kuti.

O singură echipă românească a ajuns în grupele BCL, CSM Oradea, în stagiunea 2016-2017, însă fără a trece mai departe.

După încheierea preliminariilor BCL din acest sezon, în plan intern, pentru U BT Cluj urmează Supercupa României, cu CSO Voluntari, în 22 septembrie, Cupa României (primul tur, între 24-28 septembrie), iar Liga Naţională va debuta în 2 octombrie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele