"U" CLUJ, OBLIGATĂ SĂ CÂŞTIGE DEPLASAREA CU ACS POLI: "DACĂ NU SUNTEM LA NIVELUL MAXIM, VOR FI PROBLEME" - LOOKSPORT
Skip to content
Liga II Noutăți Video

„U” CLUJ, OBLIGATĂ SĂ CÂŞTIGE DEPLASAREA CU ACS POLI: „DACĂ NU SUNTEM LA NIVELUL MAXIM, VOR FI PROBLEME”

Lupta pentru promovare continuă în liga a doua. După ce a pierdut cu Ripensia Timişoara, Universitatea Cluj va da peste o echipă din Banat şi în acest weekend. Şepcile roşii vor merge la ACS Poli, echipă care îşi joacă ultima şansă la evitarea retrogradării. Clujenii se agaţă şi ei de o victorie în acest meci. Un al doilea insucces consecutiv îi va îndepărta şi mai tare de promovarea directă. Ba mai mult, ar aglomera lupta pentru locul de baraj.

„După cum s-a văzut, în Liga a doua orice echipă poate pune probleme oricui. Dacă noi nu suntem foarte bine pregătiţi şi nu vom fi la nivelul nostru maxim, vor fi probleme. Vivi Răchită (tehnicianul lui ACS Poli – n. red.) sigur e un antrenor care îşi doreşte să câştige fiecare meci. Deci, nu cred că va fi un meci uşor.” Octavian Abrudan, „U” Cluj

„Pentru noi este un meci foarte important şi vom merge să-l câştigăm.” Andrei Cordoş, „U” Cluj

Ultima săptămână a fost agitată la „U” Cluj. Directorul tehnic Mircea Cojocaru a ameninţat că pleacă. Suporterii au venit apoi la antrenamentul jucătorilor.

„Mai mult ei au discutat cu noi. Au vrut să ne îmbărbăteze, să ne spună că sunt alături de noi în continuare, că vor să dăm mai mult de la noi.” Octavian Abrudan, „U” Cluj

„Mai avem şase meciuri şi e important să vedem fiecare ce avem de făcut.” Andrei Cordoş, „U” Cluj

ACS Poli Timişoara-”U” Cluj va fi duminică, de la ora 13:00, pe LOOK SPORT. Etapa a 33-a începe sâmbătă dimineaţă, cu 2 meciuri tot pe LOOK SPORT. UTA-ASU Poli va fi de la 13:30, iar Farul-Petrolul, două ore mai târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine