Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

U Craiova, decizie surprinzătoare! Clubul a dat afară un jucător important, din cauza unei prestaţii îndoielnice

CS Universitatea Craiova Publicat pe 17 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19484173/1/craiova.jpg

Fundaşul sârb Uros Cosic (27 de ani) s-a despărţit de U Craiova la finalul sezonului trecut, cu toate că mai avea încă doi ani de contract, cu opţiune pe încă unul.

În mod surprinzător, Cosic a fost anunţat după meciul cu CFR Cluj că nu mai face parte din planurile lui Cristiano Bergodi. Conform ProSport, la acea vreme au existat suspiciuni cu privire la evoluţia sârbului în meciul desivi pentru titlu, pierdut de olteni cu scorul de 3-1.

Anunţul plecării lui Uros Cosic a fost unul surprinzător, în condiţiile în care, până la partida cu CFR Cluj, fundaşul central adus de la AEK Atena a avut prestaţii solide pentru olteni.

Cosic, greşeli fatale în meciul de titlu Craiova - CFR Cluj

În partida cu CFR, Cosic a greşit la două dintre cele trei goluri ale clujenilor. Mai întâi, sârbul l-a scăpat din marcaj pe Kevin Boli, deplasându-se să-l împingă pe Vinicius în careu. Câteva minute mai târziu, Cosic l-a faultat din nou pe acelaşi Vinicius, iar de această dată Ovidiu Haţegan a acordat penalty. Deac a transformat lovitura de la 11 metri, decizând soarta titlului.

Adus de la AEK Atena, Cosic s-a despărţit de Craiova după doar un sezon. Până în momentul de faţă, sârbul nu şi-a găsit o nouă echipă.

  • 20 de meciuri, un gol şi două pase decisive a adunat Cosic pentru U Craiova
  • 650.000 de euro este cota lui Cosiic, conform Transfermarkt.de
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri