Ultima oră
VIDEO | Chindia – CFR Cluj, ACUM, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay! Campioana deschide scorul la o fază controversată VIDEO | Chindia – CFR Cluj, ACUM, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay! Campioana deschide scorul la o fază controversată
VIDEO | CSA Steaua - FC Buzău 1-0! ”Militarii” şi-au egalat adversarii în clasament. Rezultatele din Liga 2 VIDEO | CSA Steaua - FC Buzău 1-0! ”Militarii” şi-au egalat adversarii în clasament. Rezultatele din Liga 2
Cum funcţionează colaborarea dintre Toni Petrea şi Gigi Becali? Antrenorul de la FCSB a lămurit situaţia Cum funcţionează colaborarea dintre Toni Petrea şi Gigi Becali? Antrenorul de la FCSB a lămurit situaţia
Novak Djokovic evită să spună dacă se va vaccina pentru a participa la Australian Open Novak Djokovic evită să spună dacă se va vaccina pentru a participa la Australian Open
A fost ales arbitrul meciului FCSB - UTA. Mihai Stoica l-a criticat dur în trecut: ”Îi lipsea căţelul cu care să se plimbe în Herăstrău” A fost ales arbitrul meciului FCSB - UTA. Mihai Stoica l-a criticat dur în trecut: ”Îi lipsea căţelul cu care să se plimbe în Herăstrău”
AEK Atena, obligată de UEFA să plătească 1,5 milioane de euro AEK Atena, obligată de UEFA să plătească 1,5 milioane de euro

U Craiova exclude faptul că a primit ofertă oficială de la Galatasaray, pentru Andrei Ivan. Sorin Cârţu: ”Nu vă luaţi după ce scriu ei în afară”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 28 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20446014/1/andreiivan.jpg

Andrei Ivan a ajuns în atenţia presei din Turcia, după ce jurnaliştii de acolo au aflat anumite informaţii din cadrul clubului Galatasaray, cum că ar fi dorit de ”Împăratul” Fatih Terim. În ciuda celor scrise, Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii Craiova, a negat că există, momentan, o ofertă scrisă pentru atacant.

A spus că tot ce s-a scris în ”Ţara Semilunei” e pură invenţie, dar că nu exclude total interesul unui astfel de club. Însă, deocamdată, Universitatea Craiova nu a avut vreun contact cu omologii de la Galatasaray, unde l-a mai vândut recent pe Alexandru Cicâldău.

Nu vă luaţi după ce scriu ei în afară. El este într-o formă bună şi este normal să existe un interes al lui Galatasaray şi poate şi al altor echipe. Ivan e într-o formă bună şi se vede o schimbare în jocul lui. Asta face un atacant, ce a făcut el în ultimul timp, şi altruism, şi goluri, şi întoarceri.

Din orice minge trebuie să scoţi ceva eficient. Poate scoţi un penalty, o fază fixă, sunt caracteristicile unui atacant şi asta văd la Ivan în ultimul timp. Ivan s-a grăbit să vină înapoi, să ajute echipa. În momentul în care eşti atacant şi joci bine, întotdeauna atragi interesul unor echipe mari.

Ne-am dorit ca Ivan să joace, să fie într-o formă bună şi să ne ajute pe noi, să urcăm în clasament, să ne atingem nişte obiective”, a declarat Sorin Cârţu la Pro X.

În vârstă de 24 de ani, Andrei Ivan a reuşit în acest sezon să marcheze de patru ori şi să ofere două pase decisive, în 11 partide. El a revenit în Bănie în vara lui 2019, de la FK Krasnodar, pentru 1.5 milioane de euro. Plecase de la Universitatea Craiova în vara lui 2017, chiar la gruparea din Rusia, pentru 3 milioane de euro.

În total, Ivan a adunat 174 de meciuri pentru olteni, a marcat de 34 de ori şi a oferit 21 de pase decisive. Are o cotă de piaţă de 1 milion de euro.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri