Ultima oră
CFR Cluj şi-a aflat posibila adversară din play-offul Ligii Campionilor! CFR Cluj şi-a aflat posibila adversară din play-offul Ligii Campionilor!
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali anunţă că atacantul e dorit de FC U Craiova Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali anunţă că atacantul e dorit de FC U Craiova
Simone Biles va concura în finală la bârnă, în care se va afla şi Larisa Iordache Simone Biles va concura în finală la bârnă, în care se va afla şi Larisa Iordache
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO

U Craiova îl va trimite pe Jovan Markovic la echipa a doua dacă nu slăbeşte. Atacantul nu mai e dorit nici la Clinceni cu kilograme în plus

CS Universitatea Craiova Publicat pe 13 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20243912/1/rps9854.jpg

Jovan Markovic este un atacant promiţător de câţiva ani. Sezonul trecut de Casa Liga 1, vârful de 20 de ani a fost cedat pe perioadă de terminată de timp de Universitatea Craiova la Academica Clinceni, unde a avut evoluţii destul de bune. A ieşit în evidenţă în special pe final, iar în total a adunat 4 goluri şi două pase decisive în 13 meciuri.

În ciuda evoluţiilor bune, Markovic ar putea ajunge în Liga 3 la anul. Potrivit ProSport, Academica Clinceni ar vrea să îi reobţină împrumutul, doar că e o problemă: greutatea. La 1.83 m ajunsese lunile trecute să aibă 97 de kilograme. A mai slăbit în ultimul timp, dar Ilie Poenaru nu îl acceptă nici aşa şi vrea ca acesta să mai dea câteva kilograme jos.

Nici la Universitatea Craiova nu este primit aşa, astfel că a fost ameninţat că dacă nu slăbeşte va fi trimis la echipa a doua, în Liga 3.

Cei de la Craiova se uită la mine, ştiu ce au de gând cu mine. Eu vreau să joc pentru Craiova, să dau goluri şi să câştigăm campionatul. Am avut nişte discuţii cu cei de acolo, dar nu este nimic sigur că mă voi întoarce”, spunea atacantul săptămânile anterioare.

Jovan Markovic este un fotbalist care s-a format la centrul de copii şi juniori al Universităţii Craiova, remarcat fiind în primă fază la Clubul Şcolar Sportiv Corabia (Olt).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri