Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

U Craiova vrea să dispute cu spectatori meciul cu CFR Cluj. Anunţul lui Sorin Cârţu

CS Universitatea Craiova Publicat pe 14 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20188059/1/universitatea-craiova-1.jpg

Partida dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj are şanse extrem de mari să se dispute cu fani în tribune. Sorin Cârţu, oficialul oltenilor, a declarat că Federaţia Română de Fotbal trebuie să elaboreze de urgenţă un protocol medical, sub termenii cărora meciurile din Casa Liga 1 pot avea loc cu suporteri.

Cârţu speră ca această situaţie să se regleze cât mai repede, astfel încât echipa pe care o reprezintă să aibă parte de susţinerea suporterilor pătimaşi într-un astfel de meci importante. Oricum, Craiova are şanse pur teoretice la campionat. Pare că a pierdut, din nou, contactul cu primele două clasate, CFR Cluj şi FCSB.

Trebuie un protocol pe care să-l stabilească Federaţia, să se mişte repede! Pentru că de un an jumate stăm. Noi suntem pregătiţi, aşteptăm protocolul. Probabil că protocolul, care e la Cupă (n.r. Cupa României), trebuie să fie şi aici.

Este bine venită. Îi aşteptăm (n.r. pe suporteri). E normal să se întâmple treaba asta. Aşa e normal (n.r. să fie spectatori la meciul cu CFR). După anunţul pe care l-a dat preşedintele, trebuie să reacţionăm imediat”, a spus preşedintele oltenilor conform ProSport.

Universitatea Craiova – CFR Cluj, sâmbătă, de la 21:30, la Look Sport+

Universitatea Craiova şi CFR Cluj se întâlnesc sâmbătă, de la ora 21:30, în direct la Look Sport+. Golurile, ratările, paradele sau fazele controversate ale celui mai puternic meci al etapei a 8-a din play-off-ul Ligii 1 vor fi redate live video de către site-ul www.looksport.ro.

După ce au învins CFR Cluj (2-1) şi FCSB (2-0), şi au luat o opţiune serioasă în lupta pentru titlu, oltenii par să se apropie de un sezon dezastruos. Cele trei înfrângeri consecutive în campionat, cu Academica (1-0), Sepsi (2-0) şi Botoşani (3-2), fac ca Universitatea Craiova să tremure serios chiar şi pentru locul 3, ultimul care duce sigur în Conference League. Sepsi s-a apropiat la doar un punct de olteni şi are meci, în această rundă, cu FCSB, formaţie în faţa căreia nu a pierdut niciun duel în sezonul curent. O victorie a ”leilor” în faţa ”feroviarilor” este necesară pentru ca formaţia din Bănie să fie sigură că nu va ajunge să depindă de finala Cupei României, contra celor de la Astra Giurgiu, pentru a juca în Conference League.

Miza este uriaşă mai ales pentru CFR Cluj. Ardelenii vor să îşi treacă în cont al patrulea titlu de campioană la rând, chiar dacă în ultimele cinci meciuri nu au fost tocmai constanţi, formă asemănătoare arătată şi de contracandidata FCSB. În ultimele cinci dueluri, CFR Cluj a trecut de la agonie la extaz şi viceversa: înfrângere cu Craiova (2-1), victorie cu Botoşani (2-0), egal dramatic cu FCSB (1-1), victorie cu Academica (1-0) şi eşec cu Sepsi (1-0).

Cu o FCSB cel puţin la fel de imprevizibilă, situată la doar un punct în spate, CFR are nevoie neapărat de o victorie în faţa Craiovei pentru a fi sigură că îşi păstrează intactă prima poziţie în clasament şi pentru a scrie istorie în Casa Liga 1. Dacă ia titlul, trupa pregătită de Edi Iordănescu se va putea lăuda singură că este campioana provinciei. În prezent, UTA, Chinezul Timişoara şi CFR au cucerit Liga 1 de căte şase ori.  

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri