Ultima oră
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2

UEFA a confirmat amânarea finalelor Ligii Campionilor şi Ligii Europa. Datele la care s-ar putea juca

Champions League Publicat pe 24 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19313402/1/uefa.jpg

UEFA a oficializat, luni, amânarea finalelor Ligii Campionilor (prevăzută la Istanbul la 30 mai), Ligii Europa (Gdansk, 27 mai) şi Ligii Campionilor la feminin (Viena, 24 mai).

"Nicio decizie nu a fost luată privind noile date. Se vor studia opţiunile posibile, iar un anunţ în acest sens va fi făcut în cel mai scurt timp", a precizat forul european.

UEFA a decis săptămâna trecută suspendarea competiţiilor "până la noi ordine", din cauza pandemiei de Covid-19. În aceste condiţii, UEFA stabilise deja o posibilă dată pentru jucarea finalei Champions League din acest an.

Meciul a fost programat inţiţial pe 30 mai, la Istanbul, iar noua dată propusă este 27 iunie 2020, ceea ce ar însemna amânarea partidei cu aproximativ o lună. Şi finala Europa League, programată pentru 27 mai, la Gdansk, Polonia, va fi amânată tot cu aproximativ o lună, până pe 24 iunie.

Conform deciziei UEFA, Europa League şi Champions League se vor relua imediat după ce pandemia de coronavirus va intra pe o pantă descendentă, iar autorităţile vor considera că nu mai reprezintă un pericol pentru populaţia largă.

mail-share icon Email
viewscnt