Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie
Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului

UEFA a deschis o investigaţie după penaltiul din meciul Anglia - Danemarca

EURO 2020 Publicat pe 8 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20282431/1/laser.jpg


UEFA a deschs o procedură disciplinară faţă de federaţia engelză, după ce un laser pointer a fost îndreptat către portarul Danemarcei, Kasper Schmeichel, în timpul semifinalei Euro-2020 de pe Stadionul Wembley, informează BBC.
  
Imaginile TV au arătat o lumină verde pe faţa lui Schmeichel chiar înainte ca Harry Kane să execute penaltiul din prelungirile meciului de miercuri.
 
Schmeichel a respins balonul în faţă la acel penalti, dar mingea a ajuns tot Kane, iar a doua oară jucătorul de la Tottenham a trimis balonul în poartă.
 
Acest gol, înscris după un penalti controversat, a calificat echipa gazdă în finala competiţiei.
 
De asemenea, suporterii englezi sunt acuzaţi că au provocat tulburări în timpul imnului naţional al Danemarcei şi că au folosit materiale pirotehnice.
 
Anglia a învins, miercuri, pe Stadionul Wembley, cu scorul de 2-1 (1-1, 1-1), după prelungiri, reprezentativa Danemarcei şi s-a calificat în premieră în finala unui turneu final al Campionatului European, în care va întâlni Italia.
 
Au marcat: Kjaer '39 (a), Kane '104 / Damsgaard '30.
 
În minutul 102, Sterling a obţinut uşor un penalti, după ce a "plonjat" acuzând o intervenţie asupra sa a lui Maehle. Faultul a fost confirmat de VAR. Kane a executat lovitura de la 11 metri, Schmeichel a respins în faţă şi tot atacantul de la Tottenham a trimis balonul în poartă.
 
Ultima partidă a competiţiei va avea loc duminică, de la ora 22.00, tot pe Stadionul Wembley.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele