Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

UEFA a stabilit arbitrul partidei Ucraina U21 - România U21! Meciul e LIVE pe Prima TV, vineri, de la 18:30

România U21 Publicat pe 8 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19507352/1/finlanda-romania2-5.jpg

Meciul pe care reprezentativa under 21 a României îl va disputa, vineri, la Kiev, cu selecţionata similară a Ucrainei, va fi arbitrat de kazahul Furkat Atazhanov.

Atazhanov, arbitru în vârstă de 34 de ani, este pe lista FIFA din 2017.

Centralul va fi ajutat de Samat Tergeussizov şi Darkhan Tulegenov, iar cel de-al patrulea oficial va fi Grigoriy Moskovchenko.

Observatorul de meci pentru acest meci este Māris Verpakovskis (foto dreapta), fostul internaţional leton cu 29 de goluri marcate în 104 partide. Acesta a evoluat pe plan extern la Dinamo Kiev, Getafe, Hajduk Split, Celta Vigo, Ergotelis şi FC Baku.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele