Ultima oră
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Panduru, mai categoric ca niciodată. Îi ia partea lui Becali şi loveşte în jucătorii FCSB-ului: ”De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci? Panduru, mai categoric ca niciodată. Îi ia partea lui Becali şi loveşte în jucătorii FCSB-ului: ”De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci?

UEFA. criticată de zona politică. Mesajul transmis de ministrul german de Externe

EURO 2020 Publicat pe 23 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20257742/1/hm.png


UEFA a transmis un "semnal prost", după ce a refuzat cererea oficialităţilor din Munchen de a ilumina Allianz Arena în culorile curcubeului, în semn de protest faţă de politica Ungariei faţă de minorităţile sexuale, a apreciat Heiko Maas, şeful diplomaţiei germane.
  
"Este adevărat, terenul de fotbal nu are nimic de-a face cu politica. Este vorba de persoane, de echitate, de toleranţă. De aceea UEFA transmite un mesaj prost", a scris Maas pe Twitter, el încurajând să se afişeze aceste culori şi "în stadion şi în afara lui", miercuri seară, la meciul Germania - Ungaria.
 
Ungaria a adoptat, la 15 iunie, un text care interzice "promovarea" homosexualităţii în rândul minorilor, cauzând îngrijorarea apărătorilor drepturilor LGBT, în timp ce guvernul lui Viktor Orban creşte restricţiile cu privire la aceste comunităţi.
 
Oraşul Munchen şi-a anunţat, duminică, intenţia de a cere UEFA permisiunea de a ilumina stadionul în culorile curcubeului, simbolul comunităţii LGBT, pentru a protesta împotriva acestei legi, la meciul Germania-Ungaria din Grupa F a Euro-2020, care va avea loc miercuri.
 
Însă UEFA nu a aprobat această iniţiativă.
 
"UEFA este o organizaţie neutră din punct de vedere politic şi religios. Dat fiind contextul poltic al acestei cereri - un mesaj vizând o decizie luată de Parlamentul maghiar - UEFA trebuie să refuze această cerere", a anunţat forul european.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele