Ultima oră
Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică" Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică"
Basarab Panduru, atac la conducerea CFR-ului: "E ceva inimaginabil!". Ce-l nemulţumeşte pe fostul mijlocaş Basarab Panduru, atac la conducerea CFR-ului: "E ceva inimaginabil!". Ce-l nemulţumeşte pe fostul mijlocaş
Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!" Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!"
Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da” Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da”
Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P) Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P)
Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro

UEFA decide săptămâna viitoare cum se va termina Champions League şi Europa League

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 11 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19387931/3/cha.jpg

Oficialii UEFA au anunţat că săptămâna viitoare vor decide soarta competiţiilor europene, care au fost suspendate în luna martie, datorită pandemiei de Coronavirus.

Finala Ligii Campionilor va avea loc în Portugalia, la Lisabona, şi nu în Turcia, aşa cum s-a stabilit la începutul sezonului, anunţă nemţii de la Bild. Din informaţiile apărute în presa internaţională, turcii au auzit de intenţia UEFA de a organiza un ”Final Four” în acest sezon. Chiar dacă le surâde ideea, ar fi vrut ca meciurile să se desfăşoare cu spectatori în tribune, pentru a câştiga ceva la partea economică.

Din cauza pandemiei de Coronavirus, Gdnask nu mai poate găzdui ultimul act al Europa League, iar sistemul competiţional a fost schimbat. Se vor juca mini-turnee, începând cu luna august, de la nivelul sferturilor de finală.

Oraşul Frankfurt a anunţat că doreşte să găzduiască finala Europea League, la scurt timp după ce Lisabona a expusacelaşi lucru, se pare că nemţii ar fi favoriţi în acest moment datorită infrastructurii mai bune, dar şi datorită faptului că au gestionat mult mai bine pandemia de Coronavirus decât lusitanii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri