Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

UEFA ia în calcul disputarea finalei Ligii Campionilor în alt oraş! Care e varianta şi motivul incredibil pentru care poate fi pusă în practică ipoteza

Champions League Publicat pe 30 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19377118/1/liga-campionilor.jpg

Finala Ligii Campionilor ar putea să se desfăşoare în alt oraş decât Istanbul. Din informaţiile apărute în presa internaţională, turcii au auzit de intenţia UEFA de a organiza un ”Final Four” în acest sezon. Chiar dacă le surâde ideea, ar vrea ca meciurile să se desfăşoare cu spectatori în tribune, pentru a câştiga ceva la partea economică.

Organizatorii din Istanbul anunţă că în caz contrar nu mai sunt dispuşi să găzduiască întrecerea, iar UEFA ia în calcul să mute evenimentul în Portugalia, la Lisabona. În funcţie de cum vor decurge discuţiile, o decizie finală va fi pusă în practică pe 17 iunie, atunci când va avea loc o conferinţă de presă.

Terminarea sezonului competiţiilor europene s-ar putea face într-un mod diferit de cel stabilit iniţial. ”Final Four” în Liga Campionilor şi Liga Europa, asta ar pregăti oficialii de la UEFA pentru acest sezon, anunţă spaniolii de la AS. Forul ia în calcul ca stagiunea să se închidă cu un turneu la care să participe cele mai bune patru echipe din fiecare competiţie şi care ar uma să se înfrunte într-o singură manşă. Conform sursei precizate, anunţul ar uma să se facă în luna iunie, pentru că în august vor fi reluate competiţiile, iar cluburile trebuie să fie înştiinţate oficial de planul luat în seamă.

În Liga Campionilor, situaţia este destul de complicată, pentru că mai sunt de jucat partide şi din optimi. S-au calificat în sferturi RB Leipzig, Atalanta, PSG şi Altetico Madrid, dar mai sunt de disputat meciurile retur între Bayern Munchen - Chelsea, Manchester City - Real Madrid, Juventus - Lyon şi Barcelona - Napoli.

Acestea ar urma să aibă loc în august, să se consume ulterior şi sferturile, iar în faza seminifinalelor să se apeleze la ”Final Four”, aşa cum se procedează la handbal. Astfel, cele mai bune patru echipe vor juca între ele într-o singură manşă.

 


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri