Ultima oră
Unirea Constanţa – Hermannstadt, ACUM, în direct pe Look Sport+. A început meciul
Unirea Constanţa – Hermannstadt, ACUM, în direct pe Look Sport+. A început meciul
A fost delegată brigada de arbitri pentru CS Mioveni – CFR Cluj! Meciul se joacă de la 21:30, la Look Sport A fost delegată brigada de arbitri pentru CS Mioveni – CFR Cluj! Meciul se joacă de la 21:30, la Look Sport
JO, volei | Campioana olimpică Brazilia, eliminată în semifinale de Rusia, care va juca finala cu Franţa JO, volei | Campioana olimpică Brazilia, eliminată în semifinale de Rusia, care va juca finala cu Franţa
JO, handbal | Franţa - Danemarca, în finala competiţiei masculine JO, handbal | Franţa - Danemarca, în finala competiţiei masculine
CSM Bucureşti, Minaur Baia Mare, Debrecen şi FTC Budapesta, la un turneu amical în Oradea de handbal feminin CSM Bucureşti, Minaur Baia Mare, Debrecen şi FTC Budapesta, la un turneu amical în Oradea de handbal feminin
Irina Bara, eliminată dramatic în optimile Winners Open! Românca a capitulat după un meci de peste trei ore Irina Bara, eliminată dramatic în optimile Winners Open! Românca a capitulat după un meci de peste trei ore

UEFA pregăteşte sancţiuni pentru cele 12 cluburi care au "forţat" Super Liga. Real - Chelsea, din semifinale, se dispută!

Champions League Publicat pe 22 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20132091/1/cef.jpg

Karl-Erik Nilsson, unul dintre vicepreşedinţii UEFA, a declarat că forul european va discuta, vineri, despre "posibile consecinţe suplimentare” pentru cele 12 cluburi fondatoare ale Super League informează lequpe.fr.

"Au existat deja consecinţe într-un fel, deoarece trebuie să trăiască cu ruşinea lor", a spus el, miercuri.

Suedezul a declarat apoi că liderii UEFA vor "discuta posibile consecinţe suplimentare", în cadrul unei întâlniri de vineri.

"Dar vor exista oricum consecinţe, în special pe probleme de încredere şi cu privire la credibilitatea lor în viitor", a adăugat el.

La rândul său, preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a declarat că echipele "rebele" nu vor fie excluse din Liga Campionul, sezonul acesta.

O semifinală a Ligii Campionilor este programată pentru săptămâna viitoare, între două dintre aceste echipe, Real Madrid şi Chelsea, aşa că şeful UEFA a fost întrebat la o televiziune slovenă dacă există şanse să nu se joace.

"Cheia este că acest sezon a început deja, aşa că deţinătorii de drepturi ar veni la noi pentru daune dacă nu jucăm semifinalele. Deci, există o posibilitate relativ mică ca acest meci să nu se joace săptămâna viitoare. Dar lucrurile ar putea fi puţin diferite în viitor", a spus el, pentru 24UR, informează marca.com.

De asemenea, conducătorul UEFA a fost întrebat despre comentariile lui Florentino Perez, conform cărora că nu vrea un preşedinte UEFA precum Ceferin.

"Ei bine, asta este mai mult un stimulent pentru mine să rămân. Îşi doreşte un preşedinte care se supune la orice spune, care îl ascultă şi care face ceea ce crede el. Eu fac ceea ce cred eu că este bun pentru fotbalul european şi mondial", a răspuns Ceferin

Şase cluburi din Anglia, Manchester City, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Tottenham şi Chelsea, două din Italia, AC Milan şi Inter Milano, şi unul din Spania, Atletico Madrid, au renunţat oficial la Superliga europeană, la 48 de ore de la anunţul înfiinţării. Dintre fondatori, au mai rămas trei grupări, Juventus, Real Madrid şi FC Barcelona, care nu au renunţat oficial la proiect.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri