Ultima oră
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri

UFC 251 se vede LIVE pe Look Sport 3 Motors&Fights, duminică, de la 05:00. Masvidal şi-a primit banii şi vrea centura mondială!

UFC Publicat pe 11 iul 2020
mail-share icon Email

Fight Island are un nou Main Event pentru UFC 251: duminică, de la ora 5 dimineaţa, în direct pe Look Sport 3 Motors&Fights, avem Masvidal vs Usman, pentru centura mondială de la welterweight.

Jorge Masvidal, luptătorul anului 2019 în UFC, deţinătorul centurii BMF, şi unul dintre cei mai populari sportivi ai organizaţiei a acceptat să îl înlocuiască pe challenger-ul Gilbert Burns, depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Kamaru Usman, campionul în exerciţiu are şansa să rezolve o rivalitate ce a fost aproape să se consume în afara octogonului, când cei doi au fost despărţiţi de forţele de ordine la un meci de fotbal american.

Masvidal vine după o serie teribilă,  de trei victorii consecutive, toate înainte de limită, printre care şi cel mai rapid KO din istoria organizaţiei, când l-a "adormit" în doar 5 secunde pe Ben Askren.

Masvidal ar fi trebuit să lupte initial pentru acest titlu cu Usman, însă pretenţiile lui financiare au fost respinse de Dana White, CEO-ul UFC şi a fost programat Gilber Burns.

UFC 251 propune cel mai tare Main Card al anului, cu alte două lupte pentru centuri mondiale: Petr Yan îl înfruntă pe Jose Aldo la categoria pană, în timp ce Max Holloway va încerca să îşi recupereze titlul în faţa australianului Alexander Volkanovski.

Gala se desfăşoară pe insula Yas, din Abbu Dhabi şi va avea cinci lupte pe cardul principal, ce vor începe la ora 05:00 AM, în direct pe Look Sport 3 Motors & Fights.:

Main card UFC 251 - Live pe Look Sport 3 Motors&Fights - eveniment susţinut de Casa Pariurilor

  • Kamaru Usman -  Jorge Masvidal
  • Alexander Volkanovski (c)     vs.     Max Holloway (Featherweight)                
  • Petr Yan     vs.     José Aldo (Bantamweight)
  • Jéssica Andrade     vs.     Rose Namajunas (Strawweight feminin)            
  • Amanda Ribas     vs.     Paige VanZant (Flyweight feminin)

LOOK SPORT 3 MOTORS&FIGHTS e un concept dedicat iubitorilor motoarelor, vitezei, forţei, adrenalinei şi celor mai spectaculoase lupte.

Formula 1, Formula 2, Formula 3, Porsche SuperCup, Campionatul Mondial de motociclism viteză MotoGP, cel autohton MotoRC, campionatul american NASCAR sau luptele profesioniste din cuşca UFC sunt doar câteva dintre competiţiile ce promit spectacol pe LOOK SPORT 3 MOTORS&FIGHTS.

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele